Valla 15. Günüm ama önden çok kalın ameliyattan önce neyse o ödemler inince bı önünde HHafif incelme olur musun acabaşişliklerin %80 i ilk ay ile 3 ay arasHadzaten ilk ay dolmadan pek aynaya falan bakmayın ya çok tuhaf görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 15. Günüm ama önden çok kalın ameliyattan önce neyse o ödemler inince bı önünde HHafif incelme olur musun acabaşişliklerin %80 i ilk ay ile 3 ay arasHadzaten ilk ay dolmadan pek aynaya falan bakmayın ya çok tuhaf görünüyor
olur tabi şu an en şiş halindesinValla 15. Günüm ama önden çok kalın ameliyattan önce neyse o ödemler inince bı önünde HHafif incelme olur musun acaba
yandık desene. benim alçım cıktı cok şşişti burnum kendimi tanıyamadım. bant koydular ertesi gün cıkar dedi ama cıkaramadım bantları böyle daha iyi hissediyorum. burnum cok şiş cok büyük şuan 2 aya inecekse insan içine nası cıkcaz elbet kalmıcak böyle inecek ama. görenler o burunu yaptı sanarlar. eskisinden daha kalın burnum şuan şişlikten dolayışişliklerin %80 i ilk ay ile 3 ay arası iniyormuş. zaten ilk ay dolmadan pek aynaya falan bakmayın ya çok tuhaf görünüyor
Ay benim alcili bile eski burnumun 3 kati demekki alci cikinca dusunemiyorumyandık desene. benim alçım cıktı cok şşişti burnum kendimi tanıyamadım. bant koydular ertesi gün cıkar dedi ama cıkaramadım bantları böyle daha iyi hissediyorum. burnum cok şiş cok büyük şuan 2 aya inecekse insan içine nası cıkcaz elbet kalmıcak böyle inecek ama. görenler o burunu yaptı sanarlar. eskisinden daha kalın burnum şuan şişlikten dolayı
Burnunuz cok dik duruyomu. Banttanmi bilmiyorum ama cok dik benimkiyandık desene. benim alçım cıktı cok şşişti burnum kendimi tanıyamadım. bant koydular ertesi gün cıkar dedi ama cıkaramadım bantları böyle daha iyi hissediyorum. burnum cok şiş cok büyük şuan 2 aya inecekse insan içine nası cıkcaz elbet kalmıcak böyle inecek ama. görenler o burunu yaptı sanarlar. eskisinden daha kalın burnum şuan şişlikten dolayı
evet benimde öyle cnm şişlikten dolayı geriliyor. benimde alçılı büyüktü alcı çıktı yine şiş. bant koydu alcının yerine. cıkaramıyorum bandı. bant saklıyor bari. doktorum ameliyat oldugum gecesi öncesi sonrası fotografımı attı orda şiş değil burnum güzel. ama söyledi bu fotograftaki burnunu birkaç ay snra görebilirsin ancak dedi alcını açınca şiş olacak korkma inecek dedi. böyle insan içine cıkmayada utanırım millet öyle şiş kalcak sanar burnumu keşke kışın olsaydım ameliyatı. bari eve kapanırdımBurnunuz cok dik duruyomu. Banttanmi bilmiyorum ama cok dik benimki
Ah canim hic sorma bide ben isten sadece 1 hafta izin alabildim. Nasıl gidicem bu sicaklarda napicam bic bilmiyorum.evet benimde öyle cnm şişlikten dolayı geriliyor. benimde alçılı büyüktü alcı çıktı yine şiş. bant koydu alcının yerine. cıkaramıyorum bandı. bant saklıyor bari. doktorum ameliyat oldugum gecesi öncesi sonrası fotografımı attı orda şiş değil burnum güzel. ama söyledi bu fotograftaki burnunu birkaç ay snra görebilirsin ancak dedi alcını açınca şiş olacak korkma inecek dedi. böyle insan içine cıkmayada utanırım millet öyle şiş kalcak sanar burnumu keşke kışın olsaydım ameliyatı. bari eve kapanırdım
ben şuan evden cıkmaya utanıyorum cok şiş burnum bantla geziyorum cıkartamadım bantları. 2 kaşımın arası bide burun çatım çok şiş eski burnum incecikti ama uzundu cok nerdeyse dudagıma kadardı. boyu kısaldı o cok belli güzel. şişlik cok.Ah canim hic sorma bide ben isten sadece 1 hafta izin alabildim. Nasıl gidicem bu sicaklarda napicam bic bilmiyorum.
Ay canim benim gozlerm japon baligi gibi ama sanki bugun biraz daha azaliyo yada bana ole geliyo.ben şuan evden cıkmaya utanıyorum cok şiş burnum bantla geziyorum cıkartamadım bantları. 2 kaşımın arası bide burun çatım çok şiş eski burnum incecikti ama uzundu cok nerdeyse dudagıma kadardı. boyu kısaldı o cok belli güzel. şişlik cok.
kızlar ilk hhafta çok zor cidden benim bide yüz şişliklerim uzun sürdü alçıyı aldırmaya avatar gibi gittim yüzümm hala şişti morluklarım hala vardı. morlukları kapatayım dedim kapatıcı sürmüştüm tutmuyodu. alçı içinde burnum kalkıklığı geçtimm bildiğin geniş açılı üçgen gibiydi çok korkmuştum. hayatımda daha çirkin göründüğümü hatırlamıyorum. alçı alınınca o aşırı kalkıklık gitti rahatladım. göz altı morluklarım 3 haftada geçti hala gözlerim simsiyah 5 hafta oldu daha yeni burnumun ödemlerinde bi fark görmeye başlıyorum :) ama mutluyum eski burnum çok kötüydü çünkü. bunları kimseyi korkutmak için yazmadım yanlış anlamayın benim çoook yavaş iyileşen hassas bi bünyem var demekki beterin beteri var görün diye yazdım :) ilk haftalarda salın kendinizi incelemeyin gerçekten iyimi olmuş kötümü olmuş hiçbişey anlamıyosnuz boşuna psikolojinizi bozmayın anca 1 aydan sonra burnunuzun neye benzeyeceği hakkıdna az çok bi fikir edinirsiniz ama hala yamukluk ödem vs olabilir. sırf ödemde değil şöyle düşünün altta bulunan yapı küçültülüyor e deriniz hemen öyle sarmıyor o yapıyı bi süre geçmesi gerekiyor
kızlar ilk hhafta çok zor cidden benim bide yüz şişliklerim uzun sürdü alçıyı aldırmaya avatar gibi gittim yüzümm hala şişti morluklarım hala vardı. morlukları kapatayım dedim kapatıcı sürmüştüm tutmuyodu. alçı içinde burnum kalkıklığı geçtimm bildiğin geniş açılı üçgen gibiydi çok korkmuştum. hayatımda daha çirkin göründüğümü hatırlamıyorum. alçı alınınca o aşırı kalkıklık gitti rahatladım. göz altı morluklarım 3 haftada geçti hala gözlerim simsiyah 5 hafta oldu daha yeni burnumun ödemlerinde bi fark görmeye başlıyorum :) ama mutluyum eski burnum çok kötüydü çünkü. bunları kimseyi korkutmak için yazmadım yanlış anlamayın benim çoook yavaş iyileşen hassas bi bünyem var demekki beterin beteri var görün diye yazdım :) ilk haftalarda salın kendinizi incelemeyin gerçekten iyimi olmuş kötümü olmuş hiçbişey anlamıyosnuz boşuna psikolojinizi bozmayın anca 1 aydan sonra burnunuzun neye benzeyeceği hakkıdna az çok bi fikir edinirsiniz ama hala yamukluk ödem vs olabilir. sırf ödemde değil şöyle düşünün altta bulunan yapı küçültülüyor e deriniz hemen öyle sarmıyor o yapıyı bi süre geçmesi gerekiyor
bünyem hassasmış ondan dediler bilmiyorm valla benimle aynı anda aynı doktora olan kız 7 gün sonra cildi bebek gibiydi ben çok şişip morardımCanım sen ameliyatı hangi teknikle oldun? Sıcaklardan dolayı mı öyle uzun sürdü şişlik ve morluklar acaba :S piezo tekniği için çok şişme ve morluk olmuyor diyorlar ya
bide sigara çok içiyodum ben ameliyattan önce o da etkilemiş olabilir. bu arada yazdıklarımı okuyup ameliyattan korkmayın benim kdr ağır morluk şişlik yaşamazsınız büyük ihtimal ben istisnayım ona rağmen iyi ki olmuuşum diyorum zaten fiziksel bi acı ağrı yaşamadım sadece psikolojik olarak bi hafta çok sıkıyor bi süre tuhaf görünüyosunuz gülüşünüz falan değişebiliyor burnunuz ilk garip görünebiliyor ona hazırlıklı olun moral bozmayın diye yazdım. neticede bi süre sonra geçiyor hepsi
doktor bana bırak demedi ama geç iyileşirsin içme gibi konuştu. ben 4. gün falan az az içmeye başladımBeni morluk şişlik korkutmuyor ya :) çok takmam öyle şeyleri, birde benim ameliyat tatilime denk geldiği için sıkıntı etmiyorum açıkcası :)
Bende epey sigara kullanıyorum. Bir onu dert ediyorum işte, ameliyat sonrasında içmeden nasıl duracağım diye. Senin kaç gün oldu ameliyat olalı? Tekrar başladın mı sigaraya ??
doktor bana bırak demedi ama geç iyileşirsin içme gibi konuştu. ben 4. gün falan az az içmeye başladımkötü bi etkisi olmadı ama içmesen daha iyi tabi belki ondan bu kdr uzun süre ödem çektim
aynen. benimde öyleydi .4.5. gün. yavas yavas indiAy canim benim gozlerm japon baligi gibi ama sanki bugun biraz daha azaliyo yada bana ole geliyo.