Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Burun Ameliyatı olacağım, dr tıkanıklık olduğunu söylüyor, bende bu sırada hafif estetik yaptırmak istiyorum ağrı durumu nedir. Hangi yöntem ile yaptırmam lazım bilen varm mı?
Arkadaşlar Burun Ameliyatı olacağım, dr tıkanıklık olduğunu söylüyor, bende bu sırada hafif estetik yaptırmak istiyorum ağrı durumu nedir. Hangi yöntem ile yaptırmam lazım bilen varm mı?
Ağrı, acı kişiden kişiye değişir. Yaşamadan öğrenemezsiniz galiba :) Ama size kendi yaşadığımı söyleyeyim, ilk üç gün tamponlar alınana kadar nefes almak sıkıntılıydı, ağrı yoktu hafif bir sızı vardı. Şimdi 20 gün oldu hala hafif bir sızı var burnumda ama baş edilemeyecek bir ağrı değil. Sıkıntınız varsa muhakakk olun.
Bendede pek agri oldu diyemem bi sizi oluyor arada bi. Yalniz tamponlar konusunda aynisi diyemem ben 1 sene boyunca cevremede cok sordum acimiyor dediler ben tamponlari aldirdigimda acidan bagirdim hastaneyi inlettim resmen sonra agladim tabi saniyelik bişeydi ama acisini ömrümce unutamam. Neden bende bukadar acidi bilemiyorum doktorum cok kan pihtisi oldugunu söyledi