- 9 Haziran 2025
- 44
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi siyahkulkedisi
-
Emin misin ya . Ama dokununca ödem değil de kemik gibi bildiğinMasaj yap canım ödem o
Canım ben buradan öyle görüyorum masaj yapıyor musun ? Burun dediğin 1 senede oturur şuan şiş ve ödemli bende ameliyat oldumEmin misin ya . Ama dokununca ödem değil de kemik gibi bildiğin
Evet masaj yapıyorum canimm . Bugün aslında böyle ni goruntu yoktu. Olsa dikkatimi çekerdi sürekli buenumla ilgilendigim için. Sen ne zaman oldun pekiCanım ben buradan öyle görüyorum masaj yapıyor musun ? Burun dediğin 1 senede oturur şuan şiş ve ödemli bende ameliyat oldum
18 senem dolduEvet masaj yapıyorum canimm . Bugün aslında böyle ni goruntu yoktu. Olsa dikkatimi çekerdi sürekli buenumla ilgilendigim için. Sen ne zaman oldun peki
Anama maşallah:) yalnız bu ameliyat insanın osikolojisini bozuyor bunu anladım. Olmasam daha mı iyiydim yamuktu en azından doğuştan diyosun. Şimdi bu operaston geçirince hep bi kusur ariyosun:)18 senem doldu
Ya orası öyle canımm zor ya şans meselesi biraz daAnama maşallah:) yalnız bu ameliyat insanın osikolojisini bozuyor bunu anladım. Olmasam daha mı iyiydim yamuktu en azından doğuştan diyosun. Şimdi bu operaston geçirince hep bi kusur ariyosun:)
Evet.. umarım odemdir ya .... Alçı çıkınca da sanki hafiften vardı. Sonra kayboldu o. Şimdi bugün yine oldu gibi. Kemik mi ödem mi vallahi anlamiyorumYa orası öyle canımm zor ya şans meselesi biraz da
İnşallah ödemdir korkma bişey olmazEvet.. umarım odemdir ya .... Alçı çıkınca da sanki hafiften vardı. Sonra kayboldu o. Şimdi bugün yine oldu gibi. Kemik mi ödem mi vallahi anlamiyorum
Goremedimmm:)Son hali böyle şimdilikfotoyu kaldırdım
Dur atayım kaldırayım sonraGoremedimmm:)
Önceki burnumda da böyle kemer vardı. Şuan dada sanki orayı törpüleme mis gibi geldim burun derim çok ince bide o kemik olan bölgede ödem olduğunu düşünmüyorum. Bildiğin kemik elime geliyor sanki:)burun deriniz inecek daha, biraz sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?