• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı oldum bı bakarmisiniz resimli

1 ay oluyor ameliyat olalı. Alçı ciktiginda böyle kemer gibi görüntü yoktu. Kemer mi ödem mi çok anlayamıyorum. Bugün doktora gittiğimde kontrol için farketmemistir. Doktorda sırt kisminda ödem var dedi ama çoğunlukla gitmiş dedi. Önceki burnumda da bu şekilde bı kemer vardı. Kemer mi ödem mi anlayamıyorum masaj yapıyorum . Masajı az yapmissin sırt kismina dedi. Kafam karıştı böyle bişey yaşayıp sonradan geçen var mi
aynısıyım 9 ay oldu geçmedi.sizinki nasıl oldu?

1 ay oluyor ameliyat olalı. Alçı ciktiginda böyle kemer gibi görüntü yoktu. Kemer mi ödem mi çok anlayamıyorum. Bugün doktora gittiğimde kontrol için farketmemistir. Doktorda sırt kisminda ödem var dedi ama çoğunlukla gitmiş dedi. Önceki burnumda da bu şekilde bı kemer vardı. Kemer mi ödem mi anlayamıyorum masaj yapıyorum . Masajı az yapmissin sırt kismina dedi. Kafam karıştı böyle bişey yaşayıp sonradan geçen var m

1 ay oluyor ameliyat olalı. Alçı ciktiginda böyle kemer gibi görüntü yoktu. Kemer mi ödem mi çok anlayamıyorum. Bugün doktora gittiğimde kontrol için farketmemistir. Doktorda sırt kisminda ödem var dedi ama çoğunlukla gitmiş dedi. Önceki burnumda da bu şekilde bı kemer vardı. Kemer mi ödem mi anlayamıyorum masaj yapıyorum . Masajı az yapmissin sırt kismina dedi. Kafam karıştı böyle bişey yaşayıp sonradan geçen var mi
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de ameliyat oldum ama hiç böyle bir şey olmadı. Masaj yapayım mı dediğimde doktorum izin vermedi hiç masaj yapmadım hatta ödemlerim kendiliğinden indi zaten çok şişmedi. Doktoruma sorduğumda masajın travma yaratabileceğini söylemişti.

Back
X