Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı oldum burnum yamuk ve içinden ip çıktı yardım edinnn
Burun amelıyatı oldum arkadaslar burnum yamuk duruyor ve 19. Günüm dün gece içinden ip geldi çok az çektim gelmedi lütfen yardımcı olun yorumlarınızı beklıyorum cok korkuyorumm
Burun amelıyatı oldum arkadaslar burnum yamuk duruyor ve 19. Günüm dün gece içinden ip geldi çok az çektim gelmedi lütfen yardımcı olun yorumlarınızı beklıyorum cok korkuyorumm
Benim arkadaş vardi ikibinsekizde ameliyat oldu,daha yeni burnunun tepesinde ip çıktı doktora gitmiş kıkirdaga dolanan ipmis tekrar ameliyat olcak ama seninki farklıdır cnm endişe etme doktorunla görüş istersen