- 22 Aralık 2015
- 31
- 7
- 36
- 29
- Konu Sahibi Meskalinds
-
Teşekkür ederimGüzel olmuş .
Teşekkür ederimBuarada çok güzel olmuş burnunuz
Aslında doktorumda çok şiş olduğunu söyledi birde ben sağ taraftan enfeksiyon kapmışım oda sanırım ayrı bi şişlik yapıyor ama yinede deneyimli olanlarada bi sormak istedim yacanım şişliğin ne kadar azalacak ne olacak bunun cevabını doktorun dışında kimse bilemez kimi çok şişiyor kimi az şişiyor işleme ve bünyene bağlı ama 17 günde çok şiş olduğuna emin olabilirsin bence iyi görünüyor şu an sıkıntı yapacağın bişey yok bi kaç aya daha şekillenmeye başlar
AdanadaNerede yaptirdiniz
Bende 5temmuzda olmuştum Adanadayım birde buranın sıcağı her sabah burnumu balon gibi yapıyor diyebilirim. Sağ taraftan da enfeksiyon kapmışım tekrar antibiyotik ilaç kullanmaya başlattı doktorum. Sizede geçmiş olsun umarım istediğimiz sonucu tez zamanda alırızÖncelikle merhaba sanırım aynı tarihlerde olmuşuz ben 7 temmuzda oldum burnun gayet güzel olmuş ödemli olduğu belli benımde aynı şekılde sağ taraf bıraz daha şiş duruyor ama çok erken bizşm için daha ne şekıllere giricek şişip inşcek birde yaz ayları dezavantaj sıcaklar
İnş cnm hepimiz memnun kalalım inşBende 5temmuzda olmuştum Adanadayım birde buranın sıcağı her sabah burnumu balon gibi yapıyor diyebilirim. Sağ taraftan da enfeksiyon kapmışım tekrar antibiyotik ilaç kullanmaya başlattı doktorum. Sizede geçmiş olsun umarım istediğimiz sonucu tez zamanda alırız
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş burnunuz.
Adanada kime oldunuz acaba? Bende bugün oldum morluklarım çok fazlaBende 5temmuzda olmuştum Adanadayım birde buranın sıcağı her sabah burnumu balon gibi yapıyor diyebilirim. Sağ taraftan da enfeksiyon kapmışım tekrar antibiyotik ilaç kullanmaya başlattı doktorum. Sizede geçmiş olsun umarım istediğimiz sonucu tez zamanda alırız
Ergün hocaya oldum benAdanada kime oldunuz acaba? Bende bugün oldum morluklarım çok fazla
Çok teşekkür ederimDur burda da yazayim darisi basima :)
Burnunu cok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?