- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
alći dedigin atel mi o gecen hafta cikmitu suan bandaj var sadeceBende salı ameliyat oldum ama tamponlar alciyla çıkacakmış yarını bekliyorum daraldim senin alçı ne zmn cikacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alći dedigin atel mi o gecen hafta cikmitu suan bandaj var sadeceBende salı ameliyat oldum ama tamponlar alciyla çıkacakmış yarını bekliyorum daraldim senin alçı ne zmn cikacak
Valla herşeyi yedim içtim ben sigara kullanıyordum fakat koku almadığım için hiç deneyemedimYemek konusunda ne yaptınız bana anca çorba içiriyolar ya. Katı yiyecek yiyen oldumu ilk haftalarda
ya daha cok erken burun ucu daha cok iner şişliklerden ödemden son halini göremediğimiz için şekilsiz geliyor benimde iyi ve sıkı doldurulmuş yastık gibi duruyor ucu kalkık tabi ama çok şiş oyüzden enazından 15 gün beklemek gerek endişelenme hemen kime ameliyat oldun ben furkan certele ameliyet oldum eğt araşt. tampon ve alçıyı 8 günde alıyor çok daraldımArkadaslar kfayı syırcam . burun ucum cok yukarda delikleri 2 km öteden grünüyo. bi yardm edn bu nezmn gcer nezmn iner brun ucm. bnda bilgi verin amelyt olan arkdslr lutfen
sigara içilmesinde nefes ve koku olayı çok kontrol edemediğin için halsizlik ve yorgunluk yapıyormuş onun haricinde bir aksilik yaşamamış kuzenim hemen tamponlarla içimiş :) ben daha hiç içmedim yarın splintler çıksın bi denicem :)Sigara içen olsa en azından hiç bişey olmadı dese ama hiç diyen yok
İlk zamanlar öyle oluyormuş korkma 6 aydan önce burunda şekil oturmuyormuşArkadaslar kfayı syırcam . burun ucum cok yukarda delikleri 2 km öteden grünüyo. bi yardm edn bu nezmn gcer nezmn iner brun ucm. bnda bilgi verin amelyt olan arkdslr lutfen
İlk zaman kalkık gibi duruyormuş 6 ay sonra oturuyormuş ama benim alçım çıkmadı şuanda da kalkık görünmüyorCanım 20 aralk salı gnü konyda ameliyat oldm ilk 3 gun hc bi seklde uyumadm. tamponlar cok agrı yaptı bnde. 3 gun inanlmaz agrm oldu. bugn alçım cktı . sdce bandaj var burnmda aşırı kalkık. bu drum bni korkutuyo. snn burun ucnda kalkıkmıı
ya daha cok erken burun ucu daha cok iner şişliklerden ödemden son halini göremediğimiz için şekilsiz geliyor benimde iyi ve sıkı doldurulmuş yastık gibi duruyor ucu kalkık tabi ama çok şiş oyüzden enazından 15 gün beklemek gerek endişelenme hemen kime ameliyat oldun ben furkan certele ameliyet oldum eğt araşt. tampon ve alçıyı 8 günde alıyor çok daraldım
İlk zaman kalkık gibi duruyormuş 6 ay sonra oturuyormuş ama benim alçım çıkmadı şuanda da kalkık görünmüyor
bandajlı hallinide atarsan bakalım
atmya clşym bellek ytersz dio
kuzenim fosur fosur içti :) ben tat almadığım için içmiyorum inanki kız zombi gibi bi aksilik yaşamadı yak bir tane dene tart kendini baktın hazır değilsin söndür at:)Bir kişi desinki ben sigara içtim ve bişey olmadı destek arıyorum ama