burun ameliyatı oldum yardım edin lütfen

merhaba kızlar uzun süredir bu siteye giriyorum sizleri okuyorum ama hiç üyelik almamıştım. şimdi size ihtiyacım var bilgilerinize danışmak istedim ve sonunda üye oldum. konu şu ki bugün benim burun estetiği ameliyatımın 13. günü ve burnumun içinde beyaz beyaz şeyler görüyorum enfeksiyon kapmaktan çok korkuyorum bi arkadaşımın doktoru kulak çöpü kullanımı enfeksiyona sebep olabilir demiş ve ben hep kulak çöpüyle temizledim burnumu. her hangi bi ağrı vs hissetmiyorum ama burnumun içindeki beyaz şeyler herkeste oluyor mu ve her hastada olan şeyler mi? lütfen yardımcı olun başka bi konuda doktorumu sizlerle paylaşacağım
Canım bende de oldu ben nazalnem diye birşey kullandım damla olanını kardeşimin tavsiyesi üzerine anında etki etti ne beyazlık ne başka birşey ne de nefes sıkıntısı kaldı. Denemek istersen tavsiye ederim.

Canım bende de oldu ben nazalnem diye birşey kullandım damla olanını kardeşimin tavsiyesi üzerine anında etki etti ne beyazlık ne başka birşey ne de nefes sıkıntısı kaldı. Denemek istersen tavsiye ederim.

aaa çok teşekkür ederim hemen alıp kullanıcam umarım bende de yararlı olur

çok sağol gerçekten bana doktorum ameliyat sonrası sinomarin sprey verdi onu kullanıyorum ama aynı etkiyi vermiyor sanırım:110:
Onu da kullanmaya devam et ama nazalnemden iki damla yetiyor burun içine benim alerjim var şeker hastasıyım iki katı zordu benim için ama iyi geldi çabuk atlattım

Onu da kullanmaya devam et ama nazalnemden iki damla yetiyor burun içine benim alerjim var şeker hastasıyım iki katı zordu benim için ama iyi geldi çabuk atlattım

çok çok geçmiş olsun benimde ameliyat sonrası çok ağır geçti yüzüm inanılmaz şişti hala daha ödem var suratım şiş gibi geliyor normaline göre. herkes çok şaşırdı yüzüm bu kadar şişince morluk çok kötü değildi şişliğin yanında ama çok korktum geçmicek heralde dedim bi an bir de gözüme kan oturdu hala daha geçmedi çok az kan var

çok çok geçmiş olsun benimde ameliyat sonrası çok ağır geçti yüzüm inanılmaz şişti hala daha ödem var suratım şiş gibi geliyor normaline göre. herkes çok şaşırdı yüzüm bu kadar şişince morluk çok kötü değildi şişliğin yanında ama çok korktum geçmicek heralde dedim bi an bir de gözüme kan oturdu hala daha geçmedi çok az kan var
teşekkür ederim kuzucum geçiyor hepsi merak etme karartı var gözümün altında gölge gibi ama o da geçecek bekliyorum sadece sakince beklemek lazım. ve moralini yüksek tutmak :)

evet aynen öyle bu kadar zorlu geçiceğini düşünmemiştim ama moralim çok iyi şu an sonuç istediğimiz gibi olsun da sorun değil :) seninde benim gibi yeni mi amemiyatın? açık teknikle mi oldun?

evet aynen öyle bu kadar zorlu geçiceğini düşünmemiştim ama moralim çok iyi şu an sonuç istediğimiz gibi olsun da sorun değil :) seninde benim gibi yeni mi amemiyatın? açık teknikle mi oldun?
3 ocakta oldum ve açık teknik evet :)

ay benimde öyle 4 ocak ve açık :) henüz eskisi gibi mimik yapıp gülemiyorum senin nasıl durumlar

ay benimde öyle 4 ocak ve açık :) henüz eskisi gibi mimik yapıp gülemiyorum senin nasıl durumlar
Üst dudağımda hala az uyuşukluk var ama benim mimikler yerinde :D bol bol kahkaha atarım ama normalde de ondan sanırım :) Ama hala içi çok şiş ara ara tıkanıp beni deli ediyor ben de minnoş cici burnum diye onu sevip masajla intikam alıyorum :)) son durumlar böyle

Üst dudağımda hala az uyuşukluk var ama benim mimikler yerinde :KK70: bol bol kahkaha atarım ama normalde de ondan sanırım :) Ama hala içi çok şiş ara ara tıkanıp beni deli ediyor ben de minnoş cici burnum diye onu sevip masajla intikam alıyorum :)) son durumlar böyle

çok sevindim senin adına ne güzel umarım benimde bi an önce eskiye döner çünkü bende çok gülen bi insanım ve şu an eskisi gibi gülemediğim için sıkıntı yaşıyorum güldüğümde üst dişlerim görünmüyor çok komik gözüküyorum o yüzden burnum da acıyo biraz bakalımm ne zaman düzelicek

çok sevindim senin adına ne güzel umarım benimde bi an önce eskiye döner çünkü bende çok gülen bi insanım ve şu an eskisi gibi gülemediğim için sıkıntı yaşıyorum güldüğümde üst dişlerim görünmüyor çok komik gözüküyorum o yüzden burnum da acıyo biraz bakalımm ne zaman düzelicek
hafif hafif yüz yogası yap çok etkili :) mesela balon şişir kalem çevir dudaklarının arasında süper etkili oluyor. ama ilk başlarda zorluyor uyarayım canım :)

Back
X