Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikinci ameliyatımı olacağım, Allah in izniyle, simdiki burnum eskisi kadar büyük, sadece biraz sekli degisti o kadar, ama hala büyük, ve dogal kimse hatta doktorlar bile anlamiyo,Birebir aynı inanın hala o kadar uzun bir burnum var ki bu fotoğrafı paylaşmak bile istemem.... Burnumun doğal haliestetiklili olduğum hali kadar uzun olsa yine ben estetik olmak isterdim. Demem o ki çok doğal doğal diye de tutturmayın, benim doktorum gibi birebir aynı da bırakılır doktorunuz... Çektiğim boşa eziyet diyorum. İnşallah nefes alma vs gibi bir başka konuda uzun vadede sorun yaşamam da bari o konuda rahat ederim
Doğallık demek burnumun aynısı demek degilki sonuçta orantı diye bir kavram var uzunsa yüze uygun şekilde kısaltmali agriyse düzeltmeli kemerliyse duzlestirmeliBirebir aynı inanın hala o kadar uzun bir burnum var ki bu fotoğrafı paylaşmak bile istemem.... Burnumun doğal haliestetiklili olduğum hali kadar uzun olsa yine ben estetik olmak isterdim. Demem o ki çok doğal doğal diye de tutturmayın, benim doktorum gibi birebir aynı da bırakılır doktorunuz... Çektiğim boşa eziyet diyorum. İnşallah nefes alma vs gibi bir başka konuda uzun vadede sorun yaşamam da bari o konuda rahat ederim
Doğallık demek burnumun aynısı demek degilki sonuçta orantı diye bir kavram var uzunsa yüze uygun şekilde kısaltmali agriyse düzeltmeli kemerliyse duzlestirmeli
Çok merak ettim önceki ve şimdiki halini özelden atarmisinizUfacık bir kemerim vardı onu almış sadece. Size katılıyorum doğal olsun derken ki kastım bu değildi... Şimdi kemersiz ama uzun ir burnum var. Bir kemer için maddş manevi bilsem bu kadar yorulmazdım. Belki de ben kendimi ifade edemedim doktora bilemiyorum ama bildiğim şey ben profilden poz vermezdim eskiden hala veremiyorum. :) :)
Aynen bende de durum o şekilde tabiki daha yeni benim 1 ay oldu ama uzunluğunu aynı bıraktığını doktorumda dedi kendi ağzıyla zaten o yüzden ödemler inince de beni uzun bir burun bekliyorBende ikinci ameliyatımı olacağım, Allah in izniyle, simdiki burnum eskisi kadar büyük, sadece biraz sekli degisti o kadar, ama hala büyük, ve dogal kimse hatta doktorlar bile anlamiyo,insallah bu sefer tuttururuz
Olmuş halimi attım siz olduğunuz mu ameliyatÇok merak ettim önceki ve şimdiki halini özelden atarmisiniz
Bu post benim en baştaki resimlerdeki benimOlmuş halimi attım siz olduğunuz mu ameliyat
Afadersn bakıyorum tekrarBu post benim en baştaki resimlerdeki benim![]()
Tamam evet sizinki süper olmuş maşallahBu post benim en baştaki resimlerdeki benim![]()
Resim atarmisiniz özelden çok merak ettim bende size atarım 40 gün oldu benimde bendede aman aman bir değişiklik olmadı ama çok da sıkıntı etmedimZamanla inecek şişliğin çok dedi evet öyledir de tabiki ama uzunluğunu almadım da dedi... Bilmiyorum yani biraz üzgünüm galiba
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsunMerhaba çok geçmiş olsun canım çok iyi görünüyorsun ben de olmuştum o günleri hatırladım şimdi Eyüp Bozkurt'a olmuştum neyse ki hiçbir sorun çıkmamıştı deneyimli biri gerçekten sevgiler canım
Teşekkür ederimResmen özgüveniniz yerine gelmiş gibi duruyorsunuz bende çok begendim hayırlı olsun![]()
Bende nefes sorunu yüzünden ikisi bir arada çıksın diye oldum ama benim burun etler allerjik galiba kurtulamadımAmeliyat olan arkadaslar size bi sorum var
Nefes alma durumu peki nasil?
Benim ameliyat olma ilk sebebim
Nefes alamamak ikinciside olmusken ikiside olsun dedim ki burnumda güzel aslinda ama genede azcik havali olsun istedim :)
Bide 10bin tl burun ameliyati icin uygun fiyatmi?
Kesin bende öyle olurum yaBende nefes sorunu yüzünden ikisi bir arada çıksın diye oldum ama benim burun etler allerjik galiba kurtulamadım