Burun Ameliyatı Oldum

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
Selam kızlar,
Ben de dün ameliyat oldum. Çok ama çok korkuyordum, hatta neredeyse vazgeçecektim. Ameliyathaneye götürülmeden önce "Nerden girdim bu işe" diye kendime kızıyordum. Ama neyse ki güzel geçti. Bugün 2. günüm bitti ama yüzüm öyle şiş ve gergin ki, alçım burnumu çok sıkmaya başladı, ödemden sanırım. Dik uyuyorum, buz kullanıyorum, yeşil çay içiyorum. Ameliyat olanlardan yardım istiyorum. Kaç gün sürdü bu şişlik durumu? Dudağımı zor kıpırdatıyorum valla. Bu arada ilk günkü resmimi de aşağıda paylaşıyorum. Şimdi çok daha şiş tabii. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Eklentiler

• IMG_1591.webp
    IMG_1591.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_1586.webp
    IMG_1586.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 204
  • FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 211
Son düzenleme:
Geçmiş olsun benim de 3. Günüm bitti :)
Sende çok şiş yok gibi gözüküyor maşallah, ben çok şiştim ya, neyseki yavaşca iniyor

Geçmiş olsun benim de 3. Günüm bitti :)
Sende çok şiş yok gibi gözüküyor maşallah, ben çok şiştim ya, neyseki yavaşca iniyor
sana da çok geçmiş olsun canım :) şişlikler inmeye başladı demek, çok sevindim. bunlar benim ilk gün fotoğraflarım, şu an bayağı kötü durumdayım ama umarım benim de yarın inmeye başlar :)

Benimde 2.gün ve 3.günün sabahı felaketti. Bugün öğleden sonra güzel indi. Yanaklarımda, kaş aramda ve dudak üstüme var yine. İnecek illa ki. Buzuda bıraktım ben, sabahları koyacağım sadece yarım saat. İlk uyanınca çok ödem oluyor çünkü

Benimde 2.gün ve 3.günün sabahı felaketti. Bugün öğleden sonra güzel indi. Yanaklarımda, kaş aramda ve dudak üstüme var yine. İnecek illa ki. Buzuda bıraktım ben, sabahları koyacağım sadece yarım saat. İlk uyanınca çok ödem oluyor çünkü
senin adına çok sevindim. biraz rahatlama olmuştur. peki senin de alçı sıkıyor mu burnunu, benimki mandalla tutturulmuş gibi acıyor.

senin adına çok sevindim. biraz rahatlama olmuştur. peki senin de alçı sıkıyor mu burnunu, benimki mandalla tutturulmuş gibi acıyor.
Sıkmaz olur mu felaket hemde :) yanağımda da bantlar var benim, özellikle onlar gözlerimi ve yanaklarımı çekiştirip aşırı rahatsız ediyor

Selam kızlar,
Ben de dün ameliyat oldum. Çok ama çok korkuyordum, hatta neredeyse vazgeçecektim. Ameliyathaneye götürülmeden önce "Nerden girdim bu işe" diye kendime kızıyordum. Ama neyse ki güzel geçti. Bugün 2. günüm bitti ama yüzüm öyle şiş ve gergin ki, alçım burnumu çok sıkmaya başladı, ödemden sanırım. Dik uyuyorum, buz kullanıyorum, yeşil çay içiyorum. Ameliyat olanlardan yardım istiyorum. Kaç gün sürdü bu şişlik durumu? Dudağımı zor kıpırdatıyorum valla. Bu arada resmimi de aşağıda paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
Geçmiş olsun şişlik çok belli olmuyor ama ilk gün fotoların olduğundan sanirim oyle yazmışsın .Yalnız alçılı haliyle bile çok güzel duruyor.Yüzünüze çok yakışacak bir buruna benziyor simdiden:KK19:

Sıkmaz olur mu felaket hemde :) yanağımda da bantlar var benim, özellikle onlar gözlerimi ve yanaklarımı çekiştirip aşırı rahatsız ediyor
aynı sıkıntıyı çekiyoruz desene :( neyse az kaldı, bence 1 hafta bitince en azından şu gerginlik biter.

Geçmiş olsun şişlik çok belli olmuyor ama ilk gün fotoların olduğundan sanirim oyle yazmışsın .Yalnız alçılı haliyle bile çok güzel duruyor.Yüzünüze çok yakışacak bir buruna benziyor simdiden:KK19:
çok teşekkürler :) evet şu an şiş bayağı. ben de çok memnunum bu haliyle bile beğendim, inşallah fazla değişmez :) moral verdiniz çok teşekkür ederim.

Canım Merhaba şimdiden çok güzel gözüküyor burnum çok begendim. Nerde ne kadara oldun birde canın çok acıdı mı? :)

Canım Merhaba şimdiden çok güzel gözüküyor burnum çok begendim. Nerde ne kadara oldun birde canın çok acıdı mı? :)
selam canım, teşekkürler :) her beğeni moral oluyor bu zorlu süreci atlatmam için. hiç acımadı, zaten uyandığımda bitmişti, ilk gün çok iyiydi. asıl zorluk dün ve bugün başladı. yüzüm davul gibi çok rahatsız edici. ama inşallah sonuca değer :)
İzmir Estetik İnternational'a oldum 5000 tl'ye.

selam canım, teşekkürler :) her beğeni moral oluyor bu zorlu süreci atlatmam için. hiç acımadı, zaten uyandığımda bitmişti, ilk gün çok iyiydi. asıl zorluk dün ve bugün başladı. yüzüm davul gibi çok rahatsız edici. ama inşallah sonuca değer :)
İzmir Estetik İnternational'a oldum 5000 tl'ye.
Burnunuz çok hoş görünüyor. Doktorunuzun ismi nedir referansla mı gittiniz oraya? Bir de ameliyat tarihini ne zamana veriyor? Çok sordum ama yıllardır olamadım bu ameliyatı ☹️

Burnunuz çok hoş görünüyor. Doktorunuzun ismi nedir referansla mı gittiniz oraya? Bir de ameliyat tarihini ne zamana veriyor? Çok sordum ama yıllardır olamadım bu ameliyatı ☹️
merhaba,
Dr. Murat Melih Can'a ameliyat oldum. İzmir Estetik International.
Ben hemen ameliyat olmak istedim vazgeçerim diye. 2 gün sonraya ameliyat günü verdi.
Referansla gitmedim. Biraz rastgele oldu. Doktora güvendiğim için oraya yaptırdım.
Umarım siz de olursunuz bir an önce :)

Teşekkür ederim bende aynen öyle ameliyat olmak istiyorum 2 gün sonraya Bazı drlar full 3-4 aya randevu veriyorlar. Referans olsa çok iyi olurdu sonradan sıkıntı olabiliyor kimilerinde. Siz yaptığı diğer ameliyat fotolarını vs gördünüz mü? Ben İstanbuldayım fakat emin olsam İzmir Ankara da da olabilirim. Umarım sonrasında da sıkıntınız olmaz bir kaç gün sonra resim koyarsınız değil mi Çok başarılı buldum.

Teşekkür ederim bende aynen öyle ameliyat olmak istiyorum 2 gün sonraya Bazı drlar full 3-4 aya randevu veriyorlar. Referans olsa çok iyi olurdu sonradan sıkıntı olabiliyor kimilerinde. Siz yaptığı diğer ameliyat fotolarını vs gördünüz mü? Ben İstanbuldayım fakat emin olsam İzmir Ankara da da olabilirim. Umarım sonrasında da sıkıntınız olmaz bir kaç gün sonra resim koyarsınız değil mi Çok başarılı buldum.
ben de çok memnun kaldım, açıkçası bu kadar güzel yapacağından şüpheliydim. inşallah alçı çıktıktan sonra da şekil düzgün olur. cuma günü resim koyarım son halini. daha önce yaptığı ameliyat resimlerini beğenmiştim ben.

Canım merhaba burnun çok hoş duruyor ilk günki haliyle bile, şu an nasıl acaba herhangi bir şişlik felan kaldı mı?

Back
X