- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
bu cuma ameliyata girdim ameliyatım 4 saat sürdü. ilk çıktığımda baya bir kötüydüm. nefes alamıyordum çok agrım vardı yutkunamıyordum..
kötü olmştu. hastanede yatırdılar beni 24 saat boyunca balonların içindeki buzlarla gözüe buz koydular şişlik olmadı morarma az oldu arkadaşlar. ama ağrlarım cok vardı 3 gün hastanede kaldım bünyem zayıf galiba dün tamponları alırken cok garip oldum cok garip birşey gerçekten sonra dünya varmış dedim 
nefes alabildim birşeyler yiyebiliyorum 1 saat önce eve geldm.
burnum cok şiş ve deliklerinde kanlar dikişler var ben napacam şimdi bu saattten sonra agrıları yine hafif var:2::2: biran düşündüm keşke hiç olmasaysım diye ilk iki gün çok çektim perşembe alçım alınaak düz mü yatmam gerekiyor benim öyle kesinlikle uyuyamıyorum burnuma baktıkca aglıyorum bana yardım edin ne oldu doktor cok güzel oldu sabret dedi ama bende psikoloji felan kalmadı

burnum cok şiş ve deliklerinde kanlar dikişler var ben napacam şimdi bu saattten sonra agrıları yine hafif var:2::2: biran düşündüm keşke hiç olmasaysım diye ilk iki gün çok çektim perşembe alçım alınaak düz mü yatmam gerekiyor benim öyle kesinlikle uyuyamıyorum burnuma baktıkca aglıyorum bana yardım edin ne oldu doktor cok güzel oldu sabret dedi ama bende psikoloji felan kalmadı