Arkadaşlar merhaba.Gözünüz kapali kendinizi teslim edebiliceginiz bir doktorun,hasta yorumlarini okumaktasiniz suan.. Yillardan beri istedigim bir ameliyattı ve sonunda karar verdim.sonucu gördükten sonrada en doğru kararı verdiğimi anladım çooooook mutluyum,başlarda çok korkuyordum ya yapay durursa ya yüzüme yakışmazsa diye,fakat kesinlikle cok doğal yüzüme öyle çok yakıştı kii=))..ameliyat olalı 3 ay oldu ;fakat burnumu görüp çok beğenen ve kime yaptırdığımı soran en az 20 kişi =) sihirli parmaklara sahip olduğu kadar bir okadar da hastalarından ilgisini hiçbir zaman esirgemeyen DR KEMAL EKBEROĞLUNA gönül rahatlığı ile gidip fıssstık gibi bir burna kavuşabilirsiniz=) benden söylemesi(DYG)
Merhaba arkadaşlar. Ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama hangi doktora olacağımı bilmiyorum. Siteye arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum hatta onun pc sinden bir kaç albüm gördüm çeşitli doktorların yaptığı burunları. Çoğunu beğendim. Hangi doktorları tavsiye edersiniz?
Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Abdülkadir Göksel ve Huseyin Beyi de dusunecegim. Ecemali fotolarina bakacağım şimdi. Benim burnum da ince uzun ama çok yamuk ya da çok problemli değil. Biraz çıkıntı var onu aldirip belki ucunu kaldirtacagim. Çene ucumun da biraz dolması lazım bence. Yani bana küçük ve dikkatli müdahale lazım daha kötü olmasından korkuyorum şahsen. Foto koysam albümlere yorum yaparsanız sevinirim.
offfffffffffffffffff........(((((
canım Göksel bey gerçekten doğru isim ben çene yaptırmadım çünkü gerek görmedi,çok titiz ve detaycıdır.porfil resimlerimde ameliyat öncesi ve sonrası resimlerime bakabilirsin şu anda bir sene oldu ve inan çok memnunum.zyk78 nickli arkadaşımızda Göksel Bey e burun ve çene ameliyatı oldu sonuç mükemmel,yardımcı olması açısından profilinden onun resimlerine de bakabilirsin.Ama mutlaka doktor ile görüşmeli ve onun önerileri dahilinde hareket etmelisin,ben elimden geldiğince yardımcı olurum nede olsa iki kere burun estetiği oldum:)
Ben de haftaya carsamba ameliyat olucam insallah.hersey yolunda gider de istedigim burna kavusurum umarim.kafa,da bi molyon sorilar puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?