evet lütfen bu soruya cevap verelim!!! çok güzel toparlamışsın, ben de sordum ses çıkmadı kimseden(( aynen bnd yaptrıcam bu ay içinde ama bu revizyon olayı niye bu kadar çok konuşuluyo kafam karıştı...
dol artık 25 msj yaaaaaaaa
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Ben de estetik ameliyatı olmaya karar verdim. Ancak yurtdışında yaşıyorum ve ne en fazla ne kadar süreliğine Türkiye'de kalabilirim henüz bilmiyorum. Uçağa binmek için ne kadar beklemek gerekiyor. Bir de aylık kontroller filan var, ben ameliyattan sonra dönünce 6 ay daha Türkiye'ye gelemem gibi. Bir sorun çıkabilir mi? Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Yurt disindan gelenlerin cogu sizin gibi yapiyor her ay gelemiyorlar 5 6 ayda bir geliyorlar. 15 gun kalmaniz yeterli olur:) ilk 10 gun ucaga bindirmiyolar sanirim
Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bi doktor tavsiyeniz var mı?
Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bi doktor tavsiyeniz var mı?
Forumda okuduğum kadarıyla Emre İlhan küçük ve kavisli burunlar yapıyormuş.
Evet redbutterfly dogru soyluyor:) ben emre ilhana oldum kucuk ve kavisli burnum var ozel albumum var isterseniz ekleyip gorebilirsiniz:)
Bende görebilirmiyim resimlerinizi?
bende olmayı düşünüyorum. doktor araştırma karar verme süreci ne kadar zormuş. Elimde kocaman bir doktor listesi var daha hiç bir doktorla görüşmedim kime gideceğimi bilemiyorum aklım çok karışık :s
selam canım. ben de 1 ay önce Emre İLHAN a ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. baştan nasıl bir burun istediğin önemli. Emre bey öncelikle hastanın istediği tarza göre burun yapıyor. tabi burunu tek başına değerlendirmiyor. yüz hatlarınıza gidecek bir burun tasarlıyor.alın ve çeneye göre orantılı olabilecek bir burun çalışması yapılıyor. bilgisayarda yapacağı tasarımlarda zaten yeterince tatmin oluyorsunuz.ne isteyip ne istemediğinizi tam olarak belirtmeniz yeterli. kesinlikle Emre İLHAN ile görüşmenizi tavsiye ederim.Yurt dışında da çok hastası var.haziran da düşünüyorsanız çok az zamanınız kalmış umarım en kısa zamanda karar verebilirsiniz.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?