Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bana da aynı analiz yapıldı enteresan((

evet lütfen bu soruya cevap verelim!!! çok güzel toparlamışsın, ben de sordum ses çıkmadı kimseden(( aynen bnd yaptrıcam bu ay içinde ama bu revizyon olayı niye bu kadar çok konuşuluyo kafam karıştı...

evet lütfen bu soruya cevap verelim!!! çok güzel toparlamışsın, ben de sordum ses çıkmadı kimseden(( aynen bnd yaptrıcam bu ay içinde ama bu revizyon olayı niye bu kadar çok konuşuluyo kafam karıştı...

evet yakın ve profil olmadıkça gayet güzelim aslında ben çok pimpirikli bi tipim yani birez simetriye düzene dikkat eden, güzelliğine düşkün diyebiliceğimiz -ki çoğu kadın gibi:) tipik başak burcuyum bu konuda fazla mükemmelliyetçiyim ve ne zamn terzi,dişçi vs emek gerektiren bi iş olsa illa bi aksilik çıkar bnd! kalite kontrolcü gözlerine sahibim resmen hal böyle olunca da kolay beğenmeyen bi insan olarak "yeni burnunu sevmezken sinir olursun" diyen annemin haklı çıkma ihtimali de beni ürkütüyo:) ama yeni burnumun daha güzel olacağı düşüncesiyle pimpiriklenmeme kararı aldım bakalım artık kısmet bu iş sanki! estetik yaptırıp güzelleşmiş yüzleri görüp pozitif düşünmek lazım.

Kızlar bir ara ben de düşündüm burun ameliyatını. Burun kemiği kırık, yıllar oldu kırılalı. Çok da problem değil aslında ama biraz burnum yamuk duruyor, kemik de çıkmış hafiften. Nezle olunca filan da bir delikten burnum akıyor, diğerinden az akıyor :) Bu gibi sıkıntılardan dolayı ameliyatı ben de düşündüm. Ama bazı doktorlar açık ameliyat yapıyormuş, bazıları da lazerle kapalı ameliyat. Ben de yeni yöntemler çıkar belki diye erteledim ameliyatı. Hangi yöntemi tavsiye edersiniz? Kime ve ne şekilde ameliyat yaptırmak lazım? :44: Baya kararsızım. Belki daha yeni yöntemler de çıkmıştır, bilmiyorumdur...

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu Korkuyorum da ama cesaret edip amliyat olucam artık.Size sormak istediğim ameliyat öncesi doktorların yaptıkları burun tasarımı dedikleri şeyle operasyon sonrası birbirini tutuyor mu

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu Korkuyorum da ama cesaret edip amliyat olucam artık.Size sormak istediğim ameliyat öncesi doktorların yaptıkları burun tasarımı dedikleri şeyle operasyon sonrası birbirini tutuyor mu? Sonradan yadırgayacağım bir burnum olsun istemiyorum siz de bu tedriginlikleri duyuyor musunuz

tabiyki yaptığı tasarıma benziyor cok az farklılıklar olabilir ama sonuç aynen cıkıyor bende öyle olmuştu tasarımla 1 sene sonraki fotoyu ben yan yana koydum aynıydı cünki 1 senede oturuyor burun sabır işi bekle süreci uzun yani

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:

[Ikendi burnumun fotoğraflarını ekledim albüme, özellikle profile bir bakın lütfen, ay sonu ameliyat olucam hayırlısyla

nırım nırırırırrm ayın 23 ünde kontrolüm var ama asıl gitme sebebim horlama sorunumun olması eğer bunun sebeplerinden biri burumsa onunda müdahale görmesini isteyeceğimmm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…