Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık
Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında
Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.
valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))
bana da aynı analiz yapıldı enteresan((
kızlar hep okuduklarımda dikkat ediyorum. nede burun ameliyatı olanlar 2. amelşyat yani revizyn olmak istiyor? acaba eski tekniklerde geçmiş yıllarda mı yapılmış ameliyatları? yoksa burun ameliyatı başarısız mı oluyor genelde yani tutmuyormu?
yada yaptıran kişi kendine yakışmadığını vs düşünüyorsa haydi 1. yi yaptırdım 2.yide yaptırırım ne olacak mı diyor?
bende burnumu yaptırmak istediğim için bilgi almak istiyoruım kızlar..
kızlar hep okuduklarımda dikkat ediyorum. nede burun ameliyatı olanlar 2. amelşyat yani revizyn olmak istiyor? acaba eski tekniklerde geçmiş yıllarda mı yapılmış ameliyatları? yoksa burun ameliyatı başarısız mı oluyor genelde yani tutmuyormu?
yada yaptıran kişi kendine yakışmadığını vs düşünüyorsa haydi 1. yi yaptırdım 2.yide yaptırırım ne olacak mı diyor?
bende burnumu yaptırmak istediğim için bilgi almak istiyoruım kızlar..
canım yazdklarını okduum.aynı şekilde bende her çekildiğim fotomda yakın ve yan profil olmamasına özen gösteriyorum.çünki hiç beğenmiyorum. pazartesi günü emre ilhan randevun var umarım ikna olurum çünki her nekadar istesem de korku hala içimde var.
Bugün 18. gün oluyor burnum hala çok şiş, kavisli burun yaptırmadım =)
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu Korkuyorum da ama cesaret edip amliyat olucam artık.Size sormak istediğim ameliyat öncesi doktorların yaptıkları burun tasarımı dedikleri şeyle operasyon sonrası birbirini tutuyor mu? Sonradan yadırgayacağım bir burnum olsun istemiyorum siz de bu tedriginlikleri duyuyor musunuz
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:
arkadaşlar yarın muaynem var çok heyecalıyım:18:
Canım kime oldun ameliyatını?merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:
kıme muayene olacaksın
[Ikendi burnumun fotoğraflarını ekledim albüme, özellikle profile bir bakın lütfen, ay sonu ameliyat olucam hayırlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?