- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
İyi bir doktor ilk görüşmede her sorunun cevabını net bir şekilde verebiliyorsa,ve elinde daha önce yapmış olduğu burun örnekleri var ise,ona güvenebilirsin.Çünkü standart bir burun yoktur her yüze göre farklı burunlar vardır herkesin yüz anatomisi farklı çünkü kimi asimetrik bir yüze sahip kiminin burnu çenesiyle orantılı değil vs bu nedenle burun ameliyatı olmaya karar vermek ilk adım ancak kime olacağına karar vermek en önemlisi.Çünkü etrafta bir sürü dr var kimisi plastik cerrah kimisi kbb uzmanı.Bu nedenle iyi karar vermek ve doktora güvenmek lazım.
ben bu konuda tecrübe kazandım .İlki beni mutsuz etti ancak ikincisi göksel bey sayesinde burnumdan çok memnunum.Bu platformdada burun estetiği olanların kendisiyle görüşmesini istiyorum.Ondan sonra kime yaptıracaklarına karar vermelerini istiyorum
istanbul rino şaşkınbakkal muaynanesi tel:0216 302 69 00 öğlen 12:00 gibi arayıp ecehan bazlar referansıyla randevu alabilirsiniz.Benim adım ecehan bazlar:))))
Sevgiler,
ben bu konuda tecrübe kazandım .İlki beni mutsuz etti ancak ikincisi göksel bey sayesinde burnumdan çok memnunum.Bu platformdada burun estetiği olanların kendisiyle görüşmesini istiyorum.Ondan sonra kime yaptıracaklarına karar vermelerini istiyorum
istanbul rino şaşkınbakkal muaynanesi tel:0216 302 69 00 öğlen 12:00 gibi arayıp ecehan bazlar referansıyla randevu alabilirsiniz.Benim adım ecehan bazlar:))))
Sevgiler,