çok üzüldüm canım ya(peki şikayetini dile getirmedinmi doktoruna tekrar gel düzelteyim falan demedi mi tepkisi ne oldu?doktor çok önemli ya iyice araştırıp öyle karar vermek gerekiyo galiba..inşallah sorununu en kısa zamanda halledersin ne kadar süre oldu ameliyat olalı?
evet belirtmezmiyim ilk yaptığında yüzüm okadar şişti ve morardıki 1 ay morluklar geçmedi rapor aldım işe gidemedim zaten sinir oldu iş arkadaşlarım ben gelmeyince falan.sonra burnum hiç düzelmemişti tekrar doktorun yanına gittim tamam düzelteyim dedi ve istanbulda bende izmirde yaşıyorum 6 ay sonra tekrar kapalı ve lokal yaptı kulağımdan kıkırdak falan aldı ama burnum büyüdü ve ucu sipsivri karga burnu gibi oldu.gittim ağladım daha kötü oldu diye biraz kaldıralım daha iyi olur dedi kaldırdı kavis vermek için bu sefer zaten sivriydi upuzun çıkıverdi kavis falanda oluşmadı.ya yüzüm güzeldi şimdi dahada çirkin görünüyor psikolojim okadar bozuldu ki azda para vermedim başka yerlere göre pahalıydı.şimdi burnum daha büyük kemiği kalın ama ucu upuzun tuaf bişey oldu ve ne yapcağımı bilmiyorum..çirkinleştirmese hani neyse dicem ama ifademi bozdu.tekrar adam aklıllı becerikli bir doktora düzeltirmek istiyorum.inşallah olur canım çok sıkkın.bu Dr.Atilla ALP elimden gelen bu benim dedi.keşke istediğini yapamıyacağım deseydiniz dedim bende bukadar rezalet çekmezdim ki deviasyonu düzelteyim derken dahada simam kaydı...