Kızlar öncelikle narkozdan, ameliyattan korkmanıza gerek yok. Benim kadar kimse korkamazdı heralde. Ama bakın bugün 22. günüm. Yeni burnumla beraber şişliklerin inmesini bekliyoruz:) Benim de cok fazla tereddütlerim vardı. Hayatımda ilk kez ameliyat olucaktım bide. Ve kronik bronşitim de oldugundan nefes alamam diye korkuyordum. Hiç alakası yokmuş. Şikayetlerinizi ve hastalıklarınızı anestezi doktoruna anlatın gerisi onlara kalıyor zaten. Ameliyata cok rahat girdim ve cok rahat uyandım. Hiçbir problemim olmadı. Tabi bu hastane ve doktorunuzla da alakalı bir durum. Ben Emre İlhan'a ameliyat oldum. O kadar doktor arastırdım, gittim görüstüm Emre Bey'in verdigi güvenin ceyregini veremedi hiçbiri (çogu da cok ünlü doktorlardı). O yüzden size diyecegim şu ki doktorunuzu iyi seçin. Yaptığı burunlara bakın, hastalarıyla konuşun gerekirse, kendini ne kadar geliştirmiş, ne kadar tecrübesi var önce bunları bir araştırın. Sonra kararınızı ona göre verin. Bence Emre İlhan'ın facebook sayfasını ziyaret edin ve takip edin. Eminim önceliğiniz Emre Bey olacakhttps://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts
canım bende estetik düşünüyorum emre bey biraz pahalı olduğu için ona gidemiyorum napıcam bilmiyorum