Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

izmir'de burun ameliyatı olmak isteyenler Muhammet Dilber 4-5 kişi olursak gelecek.. :)
slm elbola bende olmak istiyorum ancak doktora karar veremiyorum bir türlü tam karar verdim diyorum doktor hakkında kötü birşeyler duyuyorum okuyorum vazgeçiyorum.En son şu an İstanbulda Ahmet Karacalar ile iletişime geçtim en son ama onunda hasta yorumlarına rastlamadım çok fazla. Muhammet Dilber kim iyi bir doktor mu acaba ?

slm elbola bende olmak istiyorum ancak doktora karar veremiyorum bir türlü tam karar verdim diyorum doktor hakkında kötü birşeyler duyuyorum okuyorum vazgeçiyorum.En son şu an İstanbulda Ahmet Karacalar ile iletişime geçtim en son ama onunda hasta yorumlarına rastlamadım çok fazla. Muhammet Dilber kim iyi bir doktor mu acaba ?
Merhaba Bende senin gibi sorunlar yasadim..simdi ise dr.güray yesiladali ya olacagim.3 hafta sonra ins.ama dedigin gibi hicbiryerde yorumlarina rastlamadim..

[photo="medium"]1228911[/photo][photo="medium"]1228912[/photo]

hadi bakalim herkese doktor seciminde basarilar. Doktorumu merak edenler albumume bakabilir <3

çok güzel olmuş maşallah canım:)
cok tesekkur ederim, derim cok kalin, hala cok sislikler var ama ben cok mutluyum, herkesten de cok guzel tepkiler aliyorum. Ilk zamanlar fazla kalkikti ama oturuyor yavas yavas artik. Goksel bey'e ne kadar tesekkur etsem azdir.

Arkadaşlar ben sırf bu konuyu danışmak için bu siteye üye oldum maşAllah hepinizin burunları çok güzel olmuş:) benimde haftaya ameliyatım var doktorum KBB uzmanı İlhan Eğilmez,iki kişinin tavsiyesiyle İlhan beyi seçtim fakat internette pek bir yorum bulamadım İlhan beye ameliyat olan var mı aranızda?

Bizim ofisten bir kızcağız da ucuz diye defne erkaraya yaptırmış, 3 ay olacak nerdeyse burun delikleri bir birinden bariz farklı. Kızın morali bozulmasın diye bir şey demiyoruz ama yaptırmasaymış daha iyiymiş. Üstelik burun ucu dokununca acıyor, dr içinde dikişler var acıması normal herkesin acır demiş. Hissizliği duydum da acımayı bilmiyordum. Ameliyat olup da burun ucuna acıdan dokunamayan var mı?

Bizim ofisten bir kızcağız da ucuz diye defne erkaraya yaptırmış, 3 ay olacak nerdeyse burun delikleri bir birinden bariz farklı. Kızın morali bozulmasın diye bir şey demiyoruz ama yaptırmasaymış daha iyiymiş. Üstelik burun ucu dokununca acıyor, dr içinde dikişler var acıması normal herkesin acır demiş. Hissizliği duydum da acımayı bilmiyordum. Ameliyat olup da burun ucuna acıdan dokunamayan var mı?
Ben 2013de oldum ameliyatımı acıda yok hissizlikte yok çok şükür

Sadece ilk ameliyat olduktan sonra alci ciktiktan sonra oyle ciddi bir acim olmadi ama burnumun ucu sanki emaneten orda gibiydi ilk 1ay gectiktan sonra burun bana aitti emanetlik gitti;)

Ben beş yıl önce sekiz bin liraya yakup avşarda yaptırdım olumlu yönlerini sıralarsam evden özel şöförle alındım doktorum çok güler yüzlüydü ameliyattan sonra ağrım olmadı hastane odam çok güzeldi burnumda tampon veya alçı yoktu dikiş alınması filanda olmadı ameliyat sonrası öyle rahattıki sanki ameliyat değilde grip geçirdim.Olumsuz yönleriyse ameliyattan sonra yüzüm mosmor adeta canavar gibi olmuştu birkaç günde geçti ameliyattan çıkınca doktorunun kontrole gelmesini beklerdim ama o değil eşi ayak üstü hastane odasının kapısından hal hatır sordu yüzümdeki şişliklerin geçmesi bir buçuk ay sürdü o süre insan içine çıkamadım ilk sene Burnum çok güzeldi ama sonra birazcık değişti sanki bilmiyorum belki de gözüm alıştı altı aydan fazla burnuna dokununca açıyordu özellikle uç kısmı sonuç olarak çok şükür Burnum çirkin değil ama beş yıl öncenin sekiz binine çok daha güzel olabilirdi unutmadan söyleyeyim bir tanıdığımda yakup avşarda yaptırdı burnu çok ufaldı ama öyle yapay duruyorki resmen üçgen şekilli,arkadaşlar bence burnunuz gerçekten çok çirkin değilse yaptırmayın.

Yazmayı unutmuşum burnumun sol tarafından nefes alamıyordum ameliyatta oda düzelecek dendi ama en ufak bir değişiklik olmadı maalesef

Yazmayı unutmuşum burnumun sol tarafından nefes alamıyordum ameliyatta oda düzelecek dendi ama en ufak bir değişiklik olmadı maalesef
En onemlisi nefes alamamak olsa gerek
Zaten burnu duzgun estetik gozukenler laf olsun diye burun estetitigi olmalilar.herseyden once iyi bir hekim bu tarz gelen bir hastayi dogru sekilde yonlendirmeli.dogru doktor secimi cok onemli ,dogru sekilde arastirma yapilmali .ben iki kere burun estetigi oldum cok sukur ikinci burun estetigimde dogru doktoru buldum Goksel bey bana gore isi ve yuregi paralel giden nadir doktorlardan

kizlar bana acil yardim lazim bilginiz varsa taha mehmetoglu bakirkoy estehouse taniyan bilen varmi lutfen bilgilendirin 10 gun icinde amelyat olabilirim pisman olmak istemiyroum allahin iznile
yardimmmmmmm

Merhabalar,
Araştırdım düşündüm taşındım, 2 doktor arasında kaldım, ikisiyle de görüşmem var yakında:
Teoman Doğan
Ali Murat Akkuş
Bu doktorlarla ilgili fikri, deneyimi olan varsa lütfen paylaşsın.

Back
X