Yaa sanırım siz de oldunuz,sürec hakkında biraz bilğilendirebilir misinizŞu yoğunluğunuza onu sıkıştırmayın
Uzun bir süreç iyileşmek
Sağlam fiziksel ve ruhsal bir altyapı istiyor
Yaa sanırım siz de oldunuz,sürec hakkında biraz bilğilendirebilir misiniz
yengem 45 yaşında yaptırdı...kemerli bir burnu vardı...ne acı ne ağrı yaşadı..okka gibi burnu var...eski halini hatırlamıyotuz bile, sanki hep böyleymiş gibi bir his oluyor.Bir süredir sinüzit şikayetim vardı ve bugün doktora gittim,burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi,gercekten gece uykularım kalitesiz bazen nefes almakta da zorlanıyorum,tüm yılı burnum tıkalı geçiriyorum ama burun değişince insanın tüm siması da değişiyor.benim konuştuğum kbb doktoru ve işin sağlık kısmında o,böyle de yaşayabilirim tabiki ama o bu ameliyatı yaparsa dışardan da bariz bir fark olaçağını söyledi.
Aslında burnumdan çok da memnun değilim,yan profilden dümdüz duruyor,ufak bir değişiklik fena olmaz da diyorum ama bir yandan da daha beter olursa diye korkuyorum. 33 yaşından sonra bambaşka bir yüz fikri korkutuyor açıkçası
Öncelikle geçmiş olsun benim bir yakınım burun amelıyatı oldu aynı sizin şikayetlerınız gibiydi durumu burnu sureklı tıkalı gece nefes almada zorluk ve içtende yamukluk vardı beraber bir suru doktor arastırdıl görusmelere gittik çok arastırmamızın sebebı kesınlıkle dıstan değısımın olmasını ıstemıyordu hatta azıcık bır fark bile olursa dava acarım bile demişti yani vel hasıl doktoru bulduk amelıyatını oldu ve 10 günde tamponları cıktı gunlul hayatına devam etti ve dıstan hiçbir degısımde olmadı yanı sadece hastalık ıcın olmak ıstıyorsanız bu şekıldede oluyor burun amelıyatlarıBir süredir sinüzit şikayetim vardı ve bugün doktora gittim,burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi,gercekten gece uykularım kalitesiz bazen nefes almakta da zorlanıyorum,tüm yılı burnum tıkalı geçiriyorum ama burun değişince insanın tüm siması da değişiyor.benim konuştuğum kbb doktoru ve işin sağlık kısmında o,böyle de yaşayabilirim tabiki ama o bu ameliyatı yaparsa dışardan da bariz bir fark olaçağını söyledi.
Aslında burnumdan çok da memnun değilim,yan profilden dümdüz duruyor,ufak bir değişiklik fena olmaz da diyorum ama bir yandan da daha beter olursa diye korkuyorum. 33 yaşından sonra bambaşka bir yüz fikri korkutuyor açıkçası
Bir süredir sinüzit şikayetim vardı ve bugün doktora gittim,burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi,gercekten gece uykularım kalitesiz bazen nefes almakta da zorlanıyorum,tüm yılı burnum tıkalı geçiriyorum ama burun değişince insanın tüm siması da değişiyor.benim konuştuğum kbb doktoru ve işin sağlık kısmında o,böyle de yaşayabilirim tabiki ama o bu ameliyatı yaparsa dışardan da bariz bir fark olaçağını söyledi.
Doktorum dışardan da bir değişikliğin olaçağını söyledi ama bilemiyorum ki nasıl bir değişiklik olurDeviasyon ameliyatı olacaksınız sanırım .Estetikten farklı ,sadece burun içindeki eğriliği düzeltiyor dışarıdan herhangi bir şey belli olmuyor.
Bazen eğrilik dışarıda oluyor o zaman haliyle bariz değişiklik olur Sağlık için bence olun .
burun ameliyatımı 33 yaşımda oldum. Burun kanallarım açıldı ama ameliyattan sonra alerjik durumum ilerledi bu sefer (doktor sigaradan olduğunu söylüyo) yani kısacası yine çok iyi nefes alamıyorum (4 yıl oldu). Görüntüye gelince ilk 1,5 2 yıl biraz tuhafıma gitti çünkü şekli tam oturmuyo 2 yıldan önce ama şimdi eski burnumdan ayırt edilemeyecek kadar benziyo.. Bu süreçte görüşmediğim insanlar beni görünce burnumun yapıldığını falan anlamıyolar eski burnumun bi tik daha düzgünü oldu ama şekil falan aynıBir süredir sinüzit şikayetim vardı ve bugün doktora gittim,burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi,gercekten gece uykularım kalitesiz bazen nefes almakta da zorlanıyorum,tüm yılı burnum tıkalı geçiriyorum ama burun değişince insanın tüm siması da değişiyor.benim konuştuğum kbb doktoru ve işin sağlık kısmında o,böyle de yaşayabilirim tabiki ama o bu ameliyatı yaparsa dışardan da bariz bir fark olaçağını söyledi.
Bir süredir sinüzit şikayetim vardı ve bugün doktora gittim,burnum da eğrilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi,gercekten gece uykularım kalitesiz bazen nefes almakta da zorlanıyorum,tüm yılı burnum tıkalı geçiriyorum ama burun değişince insanın tüm siması da değişiyor.benim konuştuğum kbb doktoru ve işin sağlık kısmında o,böyle de yaşayabilirim tabiki ama o bu ameliyatı yaparsa dışardan da bariz bir fark olaçağını söyledi.
Sigara kullanmıyorum tek sıkıntı bundansa benim için iyi olacak gibiburun ameliyatımı 33 yaşımda oldum. Burun kanallarım açıldı ama ameliyattan sonra alerjik durumum ilerledi bu sefer (doktor sigaradan olduğunu söylüyo) yani kısacası yine çok iyi nefes alamıyorum (4 yıl oldu). Görüntüye gelince ilk 1,5 2 yıl biraz tuhafıma gitti çünkü şekli tam oturmuyo 2 yıldan önce ama şimdi eski burnumdan ayırt edilemeyecek kadar benziyo.. Bu süreçte görüşmediğim insanlar beni görünce burnumun yapıldığını falan anlamıyolar eski burnumun bi tik daha düzgünü oldu ama şekil falan aynıBence sigara kullanmıoyosan nefes konusunda çok rahatlarsın ama sigara kullanıyosan hiç yaptırma boşuna.
Hiç bir şikayetiniz kalmaz çok da basit bir ameliyat diyorBende de nefes alamama problemi vardı. Kemik değil kıkırdak eğriliğinden. Ameliyat oldum dışarıdan hiçbir değişiklik olmadan. Çok zordu sonrası. Kemik falan kırılınca dahada fena oluyordur. Benim alerji nedeniyle burun etlerim şiştiği için çok keskin bir değişiklik olmadı. Mevsim geçişlerinde yine nefes alamıyorum. İyi bir doktor çok önemli. Kesin sonuç alacak mısınız bu ameliyat sonrası? Doktorunuz ne diyor?
Banada öyle demişti doktor. Boşuna ameliyat olduğumla kaldım. İyi düşünün.Hiç bir şikayetiniz kalmaz çok da basit bir ameliyat diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?