Merhabalar bir hafta sonra istanbula gelip ameliyat olucam doktorum Şaban Çelebi. Bu doktor hakkinda bilgisi ya da ameliyat olanlar yazabilirmi ? Lutfen pek zamanim kalmadi ve emun olmam lazim cok tedirginim simdiden herkese teşekkürler...
Yasak olabilir diye siteyi yazmıyorum ama internette doktorun ismini yazarsanız bir site çıkıyor karşınıza orda doktorlarla ilgili yorumları okuyabilirsiniz. Ama her yorumu doğru kabul etmeyin çünkü her yerde reklam dönüyor.
Tesekkurler framboise10 evet bikac yorum okudum bende ama sanki istedigim bilgileri bulamadim oyuzden burda biumit hala ameliyat olup deneyimlerini paylasacaklari bekliyorum ama zamanimda az acikcasi kafam karisik
Doktor seçmek çok zor o yüzden zamanınızı buna ayırın aceleye getirmeyin sakın.
Yurtdışında yaşıyorsunuz galiba, bir kaç doktorun ismini yazacağınız liste hazırlayıp araştırdıkca hoşunuza gitmeyen, size güven vermeyen isimleri eleyin ya da bir bir yüz yüze görüşüp olumlu intiba bırakan doktoru seçebilirsiniz.
Yazılan her yazıya da inanmayın çok reklam var.
Ya aslinda ben nerdeyse bir senedir arastirma icindeyim bisuru doktorlarla yada asistanlariyla konustum arastirdim cogunu eledim cok zor bir surec doktor bulmak en kotusu de yurtdisinda oldugunuzu anlayinca nerdeyse iki misli fiyat veriyorlar .. .
Yurtdışında olduğunuzu söylemeyin gerekirse şehir dışından geleceğinizi diyin yoksa ne kadar paranız varsa alırlar hiç acımazlar.
Bütçe, il, kbb-plastik cerrah konusunda soru işaretleriniz yoksa doktor seçmek biraz daha kolay olur ama bir an önce ameliyat olmak istiyorum diyorsanız yanlış kararlar alıp, uçak bileti ve konaklama masraflarınız ciddi anlamda artabilir.
Ya ama iste birsuru dokto arastirdim ve iletisime gecebilmek icin tel. İstiyorlar ozaman zaten belli oluyo yurtdisinda oldugum... Neyse bu hafta geliyorum artik orda karar vericem aynen hakkimizda hsyirlisi olsun framboise10
O numaranın size ait olmasına gerek yok erasmusdan dolayı yurtdışında okuyan öğrenci olabilirsiniz ya da iş için orda bulunuyor olabilirsiniz sallarsınız bir şeyleri gerisi onları ilgilendirmez :)