- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Hoşgeldin burası tamda bunu düşünenlerin yeri bizim ihtiyacımız olan olumlu güzel hikayeler duymak biraz motivasyon olumşu düşünce be tabiki iyi dr seçimiMerhabalar burun ameliyatı olmak istiyorum ama ya yüzüme yakışmazsa diye korkuyorum. Almım ve çenem geride similasyonsa kavisli burun yakışmıyor kalkık burnun da yakışacağını düşünmüyorum. Burnun kendisi güzel yapılmış olabilir ama yüzüme yakışmazsa diye korkum var. Yaptırısam doğal normal bie burun yaptırmak istiyorum kalkıl ve kavisli olmayacak ama bazı burunlarada bakıyorum büyük oluyor ameliyattan sonra. Ameliyatı sonrası yeni burnunun yüzüne yakışmadığını düşünen var mı?
Benim ameliyat olmayı süşündüğüm doktor turgut yüce kbb doktoru yaptığı burunları beğeniyorum bir kaç plastik cerraha fiyat sormuştum onlarda daha pahalı sanki bütcem şuan 30-40 arasıİyi bir plastik cerraha gidip profiloplasti yaptırmadan burnunuzu yaptırmayın bence ya da yapılabiliyorsa rinoplastiyle aynı anda bu işlemi de yaptırın yoksa burnunuzu yaptırmanızın bir anlamı olmaz çünkü burnun yüz bütünlüğüne uyum sağlaması gerekiyor eğer yüz bütünlüğüne uymuyorsa burun ne kadar güzel yapılırsa yapılsın yine kötü durur.
Benimde burnum kemerli siz ameliyat olalı kaç ay oldu özelden foto atabilir misiniz bana rica etsem? Doktorlar alnım ve çenem geride durduğu için burnun ön plana çıkıyor yine biraz büyük durabilir diyorlar. Benimde kemerli burnum ve ucu düşmeye başladıMerhabalar benim de çenem ve alnım geride orjinal burnum kemerli eğri ve büyük burudnu küçük burun istemedim doğal dedim bazıları aynı büyük duuryir diyor ama egri ve kemerli değil ben sevdim bazen keşke az daha küçük olsaydı diyorum tabi bilemiyorum kafam karisik ama olan oldu
Turgut Yuce olmaz bence. Cene ve alin gerideyse Plastik Cerrah el atmalı.Benim ameliyat olmayı süşündüğüm doktor turgut yüce kbb doktoru yaptığı burunları beğeniyorum bir kaç plastik cerraha fiyat sormuştum onlarda daha pahalı sanki bütcem şuan 30-40 arası
Turgut Yuce olmaz bence. Cene ve alin gerideyse Plastik Cerrah el atmalı.
bildiğiniz bir plastik cerrah vat mı peki benim baktıklarım hep kbbTurgut Yuce olmaz bence. Cene ve alin gerideyse Plastik Cerrah el atmalı.
Yüzünüze uyumlu, müthiş bi burun yapmış doktorunuz. Kesinlikle düşük de durmuyor. Tekrar ameliyat riski alıp dokularınızı yıpratmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Burun küçüldükçe tahribat da artıyor çünkü.
Bence yüzünüze çok yakışmış revizyon olmaya değmez çok doğal duruyor
Bence yan profilden çok iyi duruyor. Öbür türlü yapmacık kalıyorMerhabalar benim de çenem ve alnım geride orjinal burnum kemerli eğri ve büyük burudnu küçük burun istemedim doğal dedim bazıları aynı büyük duuryir diyor ama egri ve kemerli değil ben sevdim bazen keşke az daha küçük olsaydı diyorum tabi bilemiyorum kafam karisik ama olan oldu
Biraz daha küçültüldüğü takdirde dudak burun mesafesi baya açılacak ve kötü duracaktır diye düşünüyorum
Dudak burun mesafesi açık zaten lip lift yapılacak ama burun yandan özellikle gülümsedigimde çok uzuyor çekim acısı görseli biraz yanıltabilir fakat bu uzunluk beni çok rahatsız ediyor lip lift olursam daha uzun durur sanırım daha çok gözüme batacakBiraz daha küçültüldüğü takdirde dudak burun mesafesi baya açılacak ve kötü duracaktır diye düşünüyorum
Bende de aynı şekilde gülümseyince uzuyor gibi geliyor. Sanki burun ucu durumumuz konumumuz birbirine benziyor bizimDudak burun mesafesi açık zaten lip lift yapılacak ama burun yandan özellikle gülümsedigimde çok uzuyor çekim acısı görseli biraz yanıltabilir fakat bu uzunluk beni çok rahatsız ediyor lip lift olursam daha uzun durur sanırım daha çok gözüme batacakEki Görüntüle 3256917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?