Burun ameliyatı Öncesi Nezleee !! :(((

tugcecim92

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
195
41
13
32
Ameliyat 3 gün sonra ve ben bugün nezle oldum :( Doktoruma söylemeye korkuyorum ameliyatı iptal eder diye ooofffff iyileşir miyim 3 gün içinde? Noolurr yardım edin akıl verin ne yapabilirim acilen atlatmak için ?

bitkisel tedavi yöntemleri yada daha önce başına böyle bişey gelen var mı tecrübeli arkadaşlar bi yardım edin moralim çok bozuk..

haber verirsen buyuk.ihtimal.iptal eder....benim ameliyattan bir gun onceki tahlil.islermlerimi hallederken ucuk.cikmisti ve ertelenmis 1 ay daha beklemistim:( ama 3 gunde antibiyotik.kullanirsan biraz daha hafifler ve ertelemez belki...3 gun icinde bolbol.limin ye sicak.nane limon yap lomonlu acili naneli arpa corbasi bence cok faydali tarhana da ...bunlarin yaninda antiniyotik grip.ilaclari kullan...

haber verirsen buyuk.ihtimal.iptal eder....benim ameliyattan bir gun onceki tahlil.islermlerimi hallederken ucuk.cikmisti ve ertelenmis 1 ay daha beklemistim:KK43: ama 3 gunde antibiyotik.kullanirsan biraz daha hafifler ve ertelemez belki...3 gun icinde bolbol.limin ye sicak.nane limon yap lomonlu acili naneli arpa corbasi bence cok faydali tarhana da ...bunlarin yaninda antiniyotik grip.ilaclari kullan...
Hepsini yapacağım teşekkürler Hoppa

Bence doktoruna soyle mutlaka. Bu işin şakası olmaz çok riskli bir durum. Ertelenirse ertelensin canından onemli değil, mutlaka bilgilendir doktorunu. Ameliyatta bakteri kanına vs geçebilir belli olmaz hiç. Antibiyotikle geçecek birşeyse bile doktorun versin antibiyotiği sen kendin kafana gore alma.geçmiş olsun çok umarım geçer. :)

Burun ameliyatı zaten zor bir süreç.. grip hastalığı üzerine birde estetik olmak kesinlikle yapmayın bence...canınıza acıyın...erteleyin derim.

Kızlar teşekkür ederim doktorum ilaç önerdi,kullanıyorum ve bugün neredeyse iyileştim diyebilirim. Nezlem geçti sayılır boğazlarım da ağrımıyor. Rahatladım..

Heh aradigim konuyu buldum. Yaa ben yurtdisindanim birde persembe ucacagim ve cuma muayene ardindan cumartesi ameliyat. Anlicaginiz iptal ettiremem o kadar otel rezervasyonu falanda yaptirdim. Nasil gecicek burnum kirmizi kirmizi geziyorum :' ve öksürügümde var :hasta:

Bende grıp olmusdım doktorum nurofen kullanabılrsn demısdı yınede oksurugum vardı amelyt gunu ama tahlıllerde aksı bı durum cıkmadıgı ıcın doktorum olmana engel bıse yok ole olsa zaten ben yapmam demısdı doktorunuzu arayın ılac verır muhtemelen

Bende Nurofen kullanıyorum arkadaşlar, ayrıca Augmentin diye bir antibiyotik önerdi doktorum onu kullanıyorum. Bol bol sıvı tükettim ve güzelce dinlendim. şimdi çoook daha iyiyim :)

Heh aradigim konuyu buldum. Yaa ben yurtdisindanim birde persembe ucacagim ve cuma muayene ardindan cumartesi ameliyat. Anlicaginiz iptal ettiremem o kadar otel rezervasyonu falanda yaptirdim. Nasil gecicek burnum kirmizi kirmizi geziyorum :' ve öksürügümde var :hasta:
Merhaba, üzerinden çook zaman geçmiş ama ben şuan aynı durumdayım. bir ihitmal cevap verirsiniz diye sormak istedim. O gün ameliyatınızı oldunuz mu yoksa ertelendi mi? Ve nasıl geçti memnun musunuz

Back
X