2.Burun Ameliyatı ve anlamsız ŞİŞLİK

elorino

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
15
2
1
26
Kızlar 2. Burun ameliyatını olalı 3 hafta oldu, 9 gün sonra 1 ay olacak kapalı burun ameliyatı oldum sağ taraftaki kemiği törpülemişti o çıkıklık canımı sıkyordu ve önceden de şişiyordu ama bu sefer daha değişij bir şişlik var ödem mi kemik mı kıkırdak mı anlayamıyorum. Doktorumun dediği gibi masaj yapıyorum hatta son 2 gundur tahriş etmişim yumru gibi bişi var sanki yuvarlak elimle dokununca öyle hissediyorum. nedir bu.? Başına gelen var mı? Canım çok sıkkın

Eklentiler

• IMG_3351.webp
    IMG_3351.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 1D5D53ED-7FC3-4D80-8017-F733DD20E00C.webp
    1D5D53ED-7FC3-4D80-8017-F733DD20E00C.webp
    22 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar 2. Burun ameliyatını olalı 3 hafta oldu, 9 gün sonra 1 ay olacak kapalı burun ameliyatı oldum sağ taraftaki kemiği törpülemişti o çıkıklık canımı sıkyordu ve önceden de şişiyordu ama bu sefer daha değişij bir şişlik var ödem mi kemik mı kıkırdak mı anlayamıyorum. Doktorumun dediği gibi masaj yapıyorum hatta son 2 gundur tahriş etmişim yumru gibi bişi var sanki yuvarlak elimle dokununca öyle hissediyorum. nedir bu.? Başına gelen var mı? Canım çok sıkkın
++++++++

Ödem bir yere toplanmış gibi duruyor 1. Ay kontrolüne gitmeyecek misiniz

Revizyonda ödem daha fazla olur tahriş olan yer leke kalabilir hassas şuan benim doktor göz pınarıma yakın kemiğine biraz bastırdı kahve leke kaldı geçmiyor

Back
X