- Konu Sahibi xxchromosome
-
Ameliyatım bitti gitti 4 saat sürdü 3. Günümdeyim göz altımda ve göz kapağımds hafif morluk var yanaklarımda da biraz ödem. Ben eldivenin içine donmuş bezelyeleri koydum saat başı 10dk buz kompres yaptım. Tavsiye ederim . Şuan sinüs rinse kit kullanıyorum tamponlarım dün çıktı daha önce sinüs rinse kit kullanmış olan var mı?
Ameliyatım bitti gitti 4 saat sürdü 3. Günümdeyim göz altımda ve göz kapağımds hafif morluk var yanaklarımda da biraz ödem. Ben eldivenin içine donmuş bezelyeleri koydum saat başı 10dk buz kompres yaptım. Tavsiye ederim . Şuan sinüs rinse kit kullanıyorum tamponlarım dün çıktı daha önce sinüs rinse kit kullanmış olan var mı?
gecmis olsun bn yeni uyeym ve deviasyon rinoplasti olmm lazm suan nasilsn
Doktorum Doç. Dr. Teoman Dal
Eki Görüntüle 1179219
Eki Görüntüle 1179218
öncesi sonrası
alttaki fotoğraf ameliyattan sadece 10 gün sonra çekilmiştir. Ağrı olmadı morarma benim cildim hassas olduğu ve burnumun içinde ciddi darlıklar olduğu ameliyatım uzun sürdüğü için oldu. Doktorumu şiddetle tavsiye ederim, işinde çok profesyonel iletişimi de bir o kadar mükemmeldir kendisinin.
Gecmiş olsn canım masallah cok güzel duruyor şişliğin morlugn ödemin pek yok gibi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ödem doğal inflamasyon süreci nedeni ile tabi ki biraz var :) morluk hiç yok 6.-7. günümde tamamen geçmişti zaten. Teşekkürler :)
Eki Görüntüle 1179222
Alçılı halini de koyuyorum çünkü görmenizi isterim ki morluk yok
Eki Görüntüle 1179223
Alçısız hali ameliyattan 11 gün sonra. :82:
Koku alabiliyorum burnum açık nefes alabiliyorum, yan profilden tek bir fotoğraf çektirmeyen ben sürekli poz verebiliyorum artık
çok güzel olmuşsun canım maşaallah.en önemlisi de nefes alman.benimde 24 gün sonra ameliyatım var inş senin gibi herşeyim sorunsuz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?