Burun Ameliyatı Öncesi

xxchromosome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
35
0
46
İstanbul
Arkadaşlar yarın ameliyatım var. Estetik+deviasyon+konka ... Heyecan bastı artık tavsiyesi olan var mı? Buz kompres yerine donmuş bezelyeyi tülbent içinde koymayı önerdi bir tanıdığım daha iyi yüze oturması için. Mantıklı gibi geldi, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Ameliyatım bitti gitti 4 saat sürdü 3. Günümdeyim göz altımda ve göz kapağımds hafif morluk var yanaklarımda da biraz ödem. Ben eldivenin içine donmuş bezelyeleri koydum saat başı 10dk buz kompres yaptım. Tavsiye ederim . Şuan sinüs rinse kit kullanıyorum tamponlarım dün çıktı daha önce sinüs rinse kit kullanmış olan var mı?

gecmis olsun bn yeni uyeym ve deviasyon rinoplasti olmm lazm suan nasilsn

ameliyt nekadar da uzun surmus

Doktorum Doç. Dr. Teoman Dal

Eki Görüntüle 1179219

Eki Görüntüle 1179218

öncesi sonrası

alttaki fotoğraf ameliyattan sadece 10 gün sonra çekilmiştir. Ağrı olmadı morarma benim cildim hassas olduğu ve burnumun içinde ciddi darlıklar olduğu ameliyatım uzun sürdüğü için oldu. Doktorumu şiddetle tavsiye ederim, işinde çok profesyonel iletişimi de bir o kadar mükemmeldir kendisinin.

Son düzenleme:

Gecmiş olsn canım masallah cok güzel duruyor şişliğin morlugn ödemin pek yok gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güzel olmuşsun canım maşaallah.en önemlisi de nefes alman.benimde 24 gün sonra ameliyatım var inş senin gibi herşeyim sorunsuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…