Burun ameliyatı,pinokyo gibi oldum:(

pinkfloyd86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
91
17
38
39
Kızlar 13 gün önce oldum ameliyatımı..nefes sıkıntısı vardı..burnumun ucu düşük ve kemerliydi,onu da düzeltecekti doktor..alçı çıkınca dumur oldum..ucunu nerdeyse hiç kaldırmamış,kemeri törpülemiş sanki sadece,burnum önden bakınca yamuk duruyor,üstelik deliklerim de upuzun olmuş..yandan da uzun görünüyor burnum..ucu kalın deriliymiş,o da kocaman görünüyor.eskişehirde devlet hastanesinde oldum ameliyatı..sizce düzelir mi görüntüsü çok üzgünüm çok..

Kızlar 13 gün önce oldum ameliyatımı..nefes sıkıntısı vardı..burnumun ucu düşük ve kemerliydi,onu da düzeltecekti doktor..alçı çıkınca dumur oldum..ucunu nerdeyse hiç kaldırmamış,kemeri törpülemiş sanki sadece,burnum önden bakınca yamuk duruyor,üstelik deliklerim de upuzun olmuş..yandan da uzun görünüyor burnum..ucu kalın deriliymiş,o da kocaman görünüyor.eskişehirde devlet hastanesinde oldum ameliyatı..sizce düzelir mi görüntüsü çok üzgünüm çok..
Bende 19 subatta oldum devlette. Kalin derili ve ucu etli ise fazla birsey beklemeyin. Ucuda yuvarlak kalir. Benim doktorum ameliyat oncesi fazla kuculmeyecegini soyledigi icin beklenti icine girmedim. Sonuctanda memnun kaldim. Eskisinden cok cok daha iyi oldu. Doktorunuz fazla kuculmeyecegini ameliyat oncesi size soylemedimi?

Hayır söylemedi bana,sadece kalın derili olmam dezavantaj olurmuş..çok küçülmesini zaten beklemiyorum da en azından 3te 1 i inse razıyım..belki şişliktendir diyorum,top gibi ucu çünkü..dokunduğumda da çok sert geliyor elime..

Back
X