Çok incesiniz teşekkür ederim ama ön tarafı eskiden daha kalkıktı benim. Eski fotoğraflarıma bakıyorum daha güzelmişMerhaba yandan sorunlu görünmüyor çok hoş görünüyor hatta. Önden de sadece ucu birazcık kaba gibi ama kalın değil eski hali inceyse gözünüz alışmamıştır size öyle geliyordur. Bence güzel olmuş burnunuz. Eğer kalın deriliyseniz 1.5 yılda anca oturuyor diyorlar
Asla. Daha kalkıktı ve inceydi ben de buna şaşırıyorum. Yukardan yamuktu onu düzletmiş doktor ama benşm burnum böyle patates givi değildiEski burnun çok hacimli ve çok düşük bir burun muydu
Ben de anlamadım olduğu kadar diyor. Ki bu doktor çok ünlü bir doktor…ve benim gibi büyük burun yaptığı için pişman çok hastası var11 ay çok uzun:/ haklı bir isyan gerçekten doktorunuz revizyon konusunda ne diyor fazla kıkırdak mi doldurmus anlayamadım cidden
Evet önden genişliyor bu bı gerçek. Bazı doktorlar bence nefes sorunu yaşayacağını bile bile burun çatısını daraltiyorlar. Üçgen gibi düşünürsek. Ama 11 ay ve burun ucu ciddi ödemli olamaz burada doktor biraz sorumluluk almak zorunda bariz görünüyor önden .Burundaki kemer alınınca sanki bir tık toplaşıyor burun bana da öyle oldu ama güzellik bir bütün burna bu kadar takılmayın bence
Ama kalın derilide 11 ayda hala şişlik gitmez miBurnun buyuk degil. Cok yakin bi cekim ve hafif caprazdan cekilmis. Ona ragmen buyuk degil. Ucu sivri burunlardan istediysen o olmamis derim ama su an yandan kotu degil. Egriligi her doktor gideremiyor. Doktor iyi birine benziyor o yuzden. Bana onden bi taraf sis gibi geldi. Ve ucu biraz garip duruyor.
Ama işte eskiden saha güzeldim ve bunu tüm yakın öevrem söylüyor bu beni kırıyorBurundaki kemer alınınca sanki bir tık toplaşıyor burun bana da öyle oldu ama güzellik bir bütün burna bu kadar takılmayın bence
Zaten burnun buyuk degil. O sis kisim ekstra kalmis bi sey olabilir diye dedim. Odem olmayabilir. Doktorun odem diyorsa odemdir gerci. Kalinlarda 2 yil diyen var tum odemin gitmesi icinAma kalın derilide 11 ayda hala şişlik gitmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?