- Emoji Skoru
- 498
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi pinkheartt
Burun ameliyatı sonra baş dönmesi sersemlik hissi var kafamda. Ameliyat sonrası böyle bir şey yaşayan var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde deli gibi. Benim ameliyatım 4-5 saat sürdü 15 gün halsizlik baş dönmesi yaşadım anesteziden kaynaklı sizin kaç gün olduBurun ameliyatı sonra baş dönmesi sersemlik hissi var kafamda. Ameliyat sonrası böyle bir şey yaşayan var mı kızlar
Ben pazartesi oldum baş dönmesi durumu canımı çok sıktıHemde deli gibi. Benim ameliyatım 4-5 saat sürdü 15 gün halsizlik baş dönmesi yaşadım anesteziden kaynaklı sizin kaç gün oldu
Daha çok yeni sizin geçer merak etmeyin ben 15 gün yataktan kalkmadım hiç ağrım olmadı ama aşırı halsizdim başım dönüyordu sürekli sersem gibiydi yemekte yiyemedim 2 hafta sonra düzeldim çok şükür .Ben pazartesi oldum baş dönmesi durumu canımı çok sıktı
Buruna yapılan bu işlem bence kulaklarda falan basınca sebep oluyor o yüzden baş dönmesi yaptığını düşünüyorum. Ama sizle konuşunca biraz içim rahatladı sağolunDaha çok yeni sizin geçer merak etmeyin ben 15 gün yataktan kalkmadım hiç ağrım olmadı ama aşırı halsizdim başım dönüyordu sürekli sersem gibiydi yemekte yiyemedim 2 hafta sonra düzeldim çok şükür .
Hayır ben doktoruma sordum 5. Gün tamponlarımı aldırmaya gidince anestezi sonrası normal dedi bi çok hasta baş dönemsi halsizlik yaşıyor dedi . Benden önce olan bi kız mide bulantısı yaşıyordu çok şükür bende o olmadı o daha kötü.Buruna yapılan bu işlem bence kulaklarda falan basınca sebep oluyor o yüzden baş dönmesi yaptığını düşünüyorum. Ama sizle konuşunca biraz içim rahatladı sağolun
Yani 15 gün mü sürüyormuş anestezi etkisi ilginçHayır ben doktoruma sordum 5. Gün tamponlarımı aldırmaya gidince anestezi sonrası normal dedi bi çok hasta baş dönemsi halsizlik yaşıyor dedi . Benden önce olan bi kız mide bulantısı yaşıyordu çok şükür bende o olmadı o daha kötü.
Hayır kişiden kişiye farkeder benim arkadaşım hiç yaşamadı mesela sizinde belki bi kaç gün sonra geçer panik yapmayınYani 15 gün mü sürüyormuş anestezi etkisi ilginç
Ameliyattan kaç gün sonra geçti pekiBen de yaşadım, başım dönüp gözlerim kararıyordu hatta ameliyatımın 1. Gününde evde banyoda yere düştüm gözlerim kararınca. Allahtan popomun üstüne düştüm
4. Günde falan artık iyiydim sanırım beslendikçe geçti. Narkoz beni gerçekten kötü yapmıştıAmeliyattan kaç gün sonra geçti peki
Peki ameliyattan sonra kaçıncı günde geçmeye başladı sizinkiside sersemlik şeklinde baş dönmesi miydi2 ay oldu hala ara ara oluyor