Burun ameliyatı sonrası burnum zonkluyor tampon içeri kaçar mı?

mery84

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
200
3
621
İzmir
17 martta burun ameliyatı oldum. Tamponlarım içeri kaçıyor gibi hissediyorum. Zonkluyor burnum beynime doğru. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu arada ameliyat sonrası temizlik vermedi bana doktorum sadece ilaçlarımı içiyorum o kadar.

Kacmaz merak etmeyin. Agri kesici vermedi mi? Basinizin agrimasi cok normal.

Bu arada ameliyat sonrası temizlik vermedi bana doktorum sadece ilaçlarımı içiyorum o kadar.
Temizlik vermemesi tuhaf geldi bana. Ben ilk ameliyat olduğum günden itibaren temizlemeye başlamıştım içi kan dolu oluyor yani rahatsız eder.

Ben de 15 martta ameliyat oldum, 18’inde tamponum alındı, içeri kaçmaz korkmayın

İçeri kaçmaz, zonklama ödem ve şişlikten dolayı olabilir. Temizlik için Okyanus suyu vermemesi ilginç bence arayıp bir daha teyit edin

Ağrı kesici verdi iki tane hemde. Delikli silikon tampon olduğu İçin nefes aldığımı hissediyorum ben. Ama temizlik olayını tekrar sordum. Silikonlardan sonra verecekmiş. Şu an sadece antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. 7. Gün tamponlar çıkacakmış.

tamponların içeri kaçması gibi bir durum olamaz ama temizlik için 7 gün tamponların çıkmasını beklemeyi ilk kez duyuyorum, zaten ameliyattan sonraki en yeni süreç ve akıntının en fazla olduğu dönem oluyor. benim tamponlarım 3-4 gün kalmasına ve 2 saatte bir burun temizliği yapmama rağmen inanılmaz nefes problemi yaşadım. tamponları çıkardığımızda da tıkanmışlardı. nefes problemi yaşamıyorsanız ne mutlu ama bence oldukça oranı yüksek...

Ameliyattan sonra günde 4 kez okyanus suyuyla 4 kez de nazal nem ile burun temizliğinin çok önemli olduğunu bu sayede tamponun da çok kolay çıkacağını söylemişti doktorum. Şaşırdım sizin doktora

merhaba benim de doktorum temizlik vermedi, 5. günüm. acaba tamponlar çıkarken kolay çıktı mı sizin?

Back
X