Burun ameliyatı sonrası burnumun üstünde şişlik oldu

Yarenaltk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
23
4
1
24
Merhaba arakadaşlar ben 1 sene önve bi kbb doktoruna estetik ameliyati oldum ameliyattan 3 ay sonra burnumun ustune kemik gibi bişey belirdi basınca sert ve burnum assagiya düstu aynı durumu yaşayan varmı birde ankarada ameliyat oalabileceğim iyi bi doktor varmı .

Eklentiler

• Screenshot_20200501-050653_Gallery.webp
    Screenshot_20200501-050653_Gallery.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 253
  • Screenshot_20200501-050827_Gallery.webp
    Screenshot_20200501-050827_Gallery.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 272
Merhaba arakadaşlar ben 1 sene önve bi kbb doktoruna estetik ameliyati oldum ameliyattan 3 ay sonra burnumun ustune kemik gibi bişey belirdi basınca sert ve burnum assagiya düstu aynı durumu yaşayan varmı birde ankarada ameliyat oalabileceğim iyi bi doktor varmı .
Doktorunuza gittiniz mi ? Açıklaması ne oldu acaba

Bildiğim kadarıyla pollybeak deformitesi bu durum. Burun ucundaki bombeli kısımda ya kıkırdak ya da yumuşak doku fazlalığı kalıyor, revizyon gerektiriyor.

Bildiğim kadarıyla pollybeak deformitesi bu durum. Burun ucundaki bombeli kısımda ya kıkırdak ya da yumuşak doku fazlalığı kalıyor, revizyon gerektiriyor.
Yani küçük bi oparasyonmu ankara sincan devlet hastenesinde bi doktorla görüştüm yakın zamanda yüz yüze görüşmeye gideyim diyorum büyük bi operasyon değilse hemen olacağım ameliyat eski doktorum bana ödem dedi tekrar ameliyat etti ve daha berbat oldu

Yani küçük bi oparasyonmu ankara sincan devlet hastenesinde bi doktorla görüştüm yakın zamanda yüz yüze görüşmeye gideyim diyorum büyük bi operasyon değilse hemen olacağım ameliyat eski doktorum bana ödem dedi tekrar ameliyat etti ve daha berbat oldu
Ilk hali böyleydi ameliyat sonrası

Eklentiler

• Screenshot_20200501-190514_Gallery.webp
    Screenshot_20200501-190514_Gallery.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 236
Eğer sorun kıkırdak fazlalığı ise burun ucuna ufak bir revizyon yapılıp törpüleniyor, düşme varsa destekleniyor. Ama doku ise kortizon iğnesi vuruluyor. Doktor muayenesinde belli olur.

Eğer sorun kıkırdak fazlalığı ise burun ucuna ufak bir revizyon yapılıp törpüleniyor, düşme varsa destekleniyor. Ama doku ise kortizon iğnesi vuruluyor. Doktor muayenesinde belli olur.
Bu konularda baya bilginiz var sanırım çok teşekkür ediyorum beni baya rahatlattınız 😄

Merhabalar benim de burun ucun değil de iki burnun deliğimin arasında aşağı doğru sarkma oldu. Burun ucum düşmedi o yukarıda ama dediğiniz gibi aşağı doğru inen arada bombelik ve kıkırdak sarkık şekilde belli kontrole gittim ve kıkırdak ın dikişinin attığını tekrar dikilmesi gerektiğini 15 dk lık sedasyon yöntemiyle yapacagını söyledi. Acaba daha kötü olma ihtinali nedir. Kendi koyduğu kıkırdağın o bombeli kısmını törpüleyebiliyor mu doktorlar ? Dikiş neden atmış olabilir saçma ha of 11. Ayda olacak iş değil

Back
X