Burun ameliyatı sonrası burnun kalınlaşması

ttuubbaaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
57
8
6
33
Arkadaşlar merhaba lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Ameliyat olalı 3 hafta gecti ancak gercekten ince yapılı bir burna sahiptim ama şuan abartılacak derecede kalın bir burun görüyorum ve doktorum şişlik dese dahi ortada yalnış giden bişeyler var sizinde desteğinizi bekliyorum

Ameliyat olalı 3 hafta gecti ancak gercekten ince yapılı bir burna sahiptim ama şuan abartılacak derecede kalın bir burun görüyorum ve doktorum şişlik dese dahi ortada yalnış giden bişeyler var sizinde desteğinizi bekliyorum
Can'ım normal ödem var benimde 3 haftayı geçti ve ince yapılı bir burnum vardı ve şuan kalın .kontrole gittim bugun burnumun iki yanından parmağımla baskı yaparak masaj gösterdi Canın yanacak şekilde bunu yap dedi hatta dayanabildiğin kadar baskı yap dedi.ödem daha hızlı iner dedi.ama yapamıyorsanda yumuşak yap dedi.

Can'ım normal ödem var benimde 3 haftayı geçti ve ince yapılı bir burnum vardı ve şuan kalın .kontrole gittim bugun burnumun iki yanından parmağımla baskı yaparak masaj gösterdi Canın yanacak şekilde bunu yap dedi hatta dayanabildiğin kadar baskı yap dedi.ödem daha hızlı iner dedi.ama yapamıyorsanda yumuşak yap dedi.

canım gerçekten öyle mi diyorsun bana da aynısını söyledi ama aşırı bir genişlik var bantları hala çıkaramıyorum.
burnunun şuanki hali nasıl acaba sadece burnunu atabilme ihtimalin var mı

Teşekkürederim Can'ım bende burun deliklerimin inmesini bekliyorum kıkırdak alındı burun ucumdan o yüzden baya ödem var o kısımda .Benim bazı günler daha şiş bazı günler iniyor.ne kadar iyi baskı uygularsan o kadar hızlı iyileşirsin dedi.sabah 5 dk akşam 5 dk yapıyorum.ara arada yumuşak bir masaj yapıyorum yanlarına çünkü üstüne sadece dokun dedi

Aynen kırıldığı için düzeltti ve suan bi parmak kalınlığında bantları çıkarmak dahi istemediğim için resim alamıyorum ama yarın ekliyim ve cok önceydi burnum sanırım böyle kalın kalacak

Kızlar benim doktorumda masaj yaptırmamisti bana çokta baskı yapmayın malum şekil bozukluğuna sebep olmasin

KIZLAR BENDE GECEN HAFTA OLDUM AMELİYAT BENİMDE KEMERLİ İDİ ALINDI AMA COK KALIN GÖZÜKÜYOR İKİ KAŞ ARASINDAN ASAGI GELEN YER GİDER DEMİ O :(

.

Resmin varmı ?

Back
X