- 19 Temmuz 2016
- 57
- 8
- 6
- 33
- Konu Sahibi ttuubbaaaaaaa
-
Can'ım normal ödem var benimde 3 haftayı geçti ve ince yapılı bir burnum vardı ve şuan kalın .kontrole gittim bugun burnumun iki yanından parmağımla baskı yaparak masaj gösterdi Canın yanacak şekilde bunu yap dedi hatta dayanabildiğin kadar baskı yap dedi.ödem daha hızlı iner dedi.ama yapamıyorsanda yumuşak yap dedi.Arkadaşlar merhaba lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Ameliyat olalı 3 hafta gecti ancak gercekten ince yapılı bir burna sahiptim ama şuan abartılacak derecede kalın bir burun görüyorum ve doktorum şişlik dese dahi ortada yalnış giden bişeyler var sizinde desteğinizi bekliyorum
Can'ım normal ödem var benimde 3 haftayı geçti ve ince yapılı bir burnum vardı ve şuan kalın .kontrole gittim bugun burnumun iki yanından parmağımla baskı yaparak masaj gösterdi Canın yanacak şekilde bunu yap dedi hatta dayanabildiğin kadar baskı yap dedi.ödem daha hızlı iner dedi.ama yapamıyorsanda yumuşak yap dedi.
kemerli bir burnunuz mu vardı? kemer alınınca o kemik kalınlaşmış olluyor dogal olarak.masajı da kemik tekrar birbirine yakınlaşşın diye oneriyorlar sanırım. ozelden foto atabilmeniz mumkun mu eski haliyle?İşte o üst kısmı beni bitirdi zaten o kadar kalın ki
geçmiş olsun. kemerli burnu olanları genelde ameliyat sonrası biraz daha kalın goruyorum benAynen kırıldığı için düzeltti ve suan bi parmak kalınlığında bantları çıkarmak dahi istemediğim için resim alamıyorum ama yarın ekliyim ve cok önceydi burnum sanırım böyle kalın kalacak
Can'ım normal ödem var benimde 3 haftayı geçti ve ince yapılı bir burnum vardı ve şuan kalın .kontrole gittim bugun burnumun iki yanından parmağımla baskı yaparak masaj gösterdi Canın yanacak şekilde bunu yap dedi hatta dayanabildiğin kadar baskı yap dedi.ödem daha hızlı iner dedi.ama yapamıyorsanda yumuşak yap dedi.
Benim doktor üstüne dokunma kenarlara Canın yanana kadar baskı yap dedi.daha hızlı iyileşme olur dediKızlar benim doktorumda masaj yaptırmamisti bana çokta baskı yapmayın malum şekil bozukluğuna sebep olmasin
.Arkadaşlar merhaba lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Ameliyat olalı 3 hafta gecti ancak gercekten ince yapılı bir burna sahiptim ama şuan abartılacak derecede kalın bir burun görüyorum ve doktorum şişlik dese dahi ortada yalnış giden bişeyler var sizinde desteğinizi bekliyorum
KIZLAR BENDE GECEN HAFTA OLDUM AMELİYAT BENİMDE KEMERLİ İDİ ALINDI AMA COK KALIN GÖZÜKÜYOR İKİ KAŞ ARASINDAN ASAGI GELEN YER GİDER DEMİ O
eklicem kizlar.
Resmin varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?