Burun ameliyatı sonrası burnun kalınlaşması

Kızlar öyle bi sıkinti olmaması lazım biz yaptirdigimizda öyle bi problem yoktu bende masaj yapmamistim ayrıca ama kalinlasma tuhaf

Arkadaşlar merhaba lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Ameliyat olalı 3 hafta gecti ancak gercekten ince yapılı bir burna sahiptim ama şuan abartılacak derecede kalın bir burun görüyorum ve doktorum şişlik dese dahi ortada yalnış giden bişeyler var sizinde desteğinizi bekliyorum

masajları yeni mi yapmaya başladınız

Aynen kırıldığı için düzeltti ve suan bi parmak kalınlığında bantları çıkarmak dahi istemediğim için resim alamıyorum ama yarın ekliyim ve cok önceydi burnum sanırım böyle kalın kalacak
Merhaba ben de ameliyat olali 11 gun oldu ayni sekilde benim de sorunlarim var hem kalin hem de gozler sanki birbirinden ayrik gibi o burun koku de kalin sis gibi tuhaf yani aynaya bakinca moralim acayip bozuluyor. Sizdeki durum simdi nedir acaba memnun musunuz?

Merhaba ben de ameliyat olali 11 gun oldu ayni sekilde benim de sorunlarim var hem kalin hem de gozler sanki birbirinden ayrik gibi o burun koku de kalin sis gibi tuhaf yani aynaya bakinca moralim acayip bozuluyor. Sizdeki durum simdi nedir acaba memnun musunuz?
Benimde onden cok kalin gozukuyor burnum :( 10. Gundeyim

Benimde onden cok kalin gozukuyor burnum :KK43: 10. Gundeyim
Kimse cevap vermeyecek galiba bize ben kendimi çok tuhaf ve kötü hissediyorum sanki ben değilim aynaya bakınca gözlerim bagımsız sanki burun sirti baya ayirmis onlari ust tarafimda da cikinti var tam burun kokunde bunlar dogal surec mi ne olacak hic bilmiyorum sis mi bunlar kafayı yemek üzereyim

Kimse neden cevap vermiyor bunu yaşayan sadece biz miyiz ben hep daralacağına inandım böyle kalın kalmasını istemiyorum çünkü incecik bir burnum vardı şuan enlemesine geniş kalın bir buruna sahibim ve yani kemer düzeldi diye burun nasıl kalınlaşabilir ki şişlik olmalı böyle kalma ihtimalini düşünmek istemiyorum...

Kimse neden cevap vermiyor bunu yaşayan sadece biz miyiz ben hep daralacağına inandım böyle kalın kalmasını istemiyorum çünkü incecik bir burnum vardı şuan enlemesine geniş kalın bir buruna sahibim ve yani kemer düzeldi diye burun nasıl kalınlaşabilir ki şişlik olmalı böyle kalma ihtimalini düşünmek istemiyorum...
Benim de boyle oldu 1.5 sene once oldum. Cok mutsuzum siz naptınız yıgıt ozer tıftıkcıoglu mahvetti benımkını

Kimse cevap vermeyecek galiba bize ben kendimi çok tuhaf ve kötü hissediyorum sanki ben değilim aynaya bakınca gözlerim bagımsız sanki burun sirti baya ayirmis onlari ust tarafimda da cikinti var tam burun kokunde bunlar dogal surec mi ne olacak hic bilmiyorum sis mi bunlar kafayı yemek üzereyim
Canim simdi nasil burnun hala kalin mi üzerinden kaç yıl geçmiş. Benimde öyle de şuan 1 ay olmak uzere

Canim simdi nasil burnun hala kalin mi üzerinden kaç yıl geçmiş. Benimde öyle de şuan 1 ay olmak uzere
Benimde 3.haftam doldu ve iki kaşımın arasıyla burnum bir ve yumuşak da değil masaj yap dedi doktorum ama incelme yok şimdilik sizin nasıl oldu bir düzelme var mı?

Back
X