Burun ameliyatı sonrası burun deliklerinin eşitsizliği

yagmuruslu98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
7
1
1
27
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı oldum ve bu benim 10.günüm burun deliklerimde eşitsizlik var bu konuyla ilgili çoook araştırma yaptım ama bir kesim düzelmediği bir kesimse zamanla düzeldiğini söylüyor bana gereken düzeldiğini söyleyen arkadaşlarımız eğer ilk zamanlardaki hali ve düzeldiğini zamanki halini fotoğraf atabilirler mi biraz olsa moral bulalım biliyorum daha çok yeni diyeceksiniz ama beklentilerimiz yüksek giriyoruz sanırım şimdiden teşekkür ederim
IMG_20190131_022649.webp

Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı oldum ve bu benim 10.günüm burun deliklerimde eşitsizlik var bu konuyla ilgili çoook araştırma yaptım ama bir kesim düzelmediği bir kesimse zamanla düzeldiğini söylüyor bana gereken düzeldiğini söyleyen arkadaşlarımız eğer ilk zamanlardaki hali ve düzeldiğini zamanki halini fotoğraf atabilirler mi biraz olsa moral bulalım biliyorum daha çok yeni diyeceksiniz ama beklentilerimiz yüksek giriyoruz sanırım şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2230502
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Burnunuzdaki odemden kaynaklı eşitsizlik var gibi görünüyor,düzelir endişe etmeyin,daha çok yenisiniz

Benimde ameliyat sonrası deliklerim eşit değil ama birbirine yakın çok farklı değil ama uçları yuvarlaktı eskiden şuan sivri geliyor inşallah benimde o sivrilik gider diye bekliyorum. 50 gün şuan burnum hiç değişme olmadı maalesef.

Benimde ameliyat sonrası deliklerim eşit değil ama birbirine yakın çok farklı değil ama uçları yuvarlaktı eskiden şuan sivri geliyor inşallah benimde o sivrilik gider diye bekliyorum. 50 gün şuan burnum hiç değişme olmadı maalesef.
Asıl sorum hangisine benzeyecek yuvarlak olana mı oval olana mı ne kadar zor ya

Eskiden yuvarlak sonra sivri olduysa daha düzelir mi bilmem galiba öyle kalır ya

Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı oldum ve bu benim 10.günüm burun deliklerimde eşitsizlik var bu konuyla ilgili çoook araştırma yaptım ama bir kesim düzelmediği bir kesimse zamanla düzeldiğini söylüyor bana gereken düzeldiğini söyleyen arkadaşlarımız eğer ilk zamanlardaki hali ve düzeldiğini zamanki halini fotoğraf atabilirler mi biraz olsa moral bulalım biliyorum daha çok yeni diyeceksiniz ama beklentilerimiz yüksek giriyoruz sanırım şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2230502
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun Hoppa Ben de aynı problemi yaşıyorum ve sizin de söylediğiniz gibi iki farklı yorumla karşılaştım, benim de 7.günüm ve aşırı şiş yüzüm şu an ödemlerim de inmedi. Sizin burun delikleriniz düzeldi mi? Umarım düzelmiştir :KK16:

Back
X