Burun ameliyati sonrasi burun sırtında çıkınti sorunu

womaninmosque

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
27
3
6
32
Ben ameliyat olalı 13 gün oldu, bandajlar çıktığından beri , burun sırtimda kemer gibi çıkınti var , doktor masaj verdi , ama sizde var mıydı , indi mi daha sonra , iner mi ya da ? Ödem olsa o kadar sert olur mu ,,

Ben ameliyat olalı 13 gün oldu, bandajlar çıktığından beri , burun sırtimda kemer gibi çıkınti var , doktor masaj verdi , ama sizde var mıydı , indi mi daha sonra , iner mi ya da ? Ödem olsa o kadar sert olur mu ,,

Ee kimse de yok muydu yaaa, , bir arkadasimda vardı , ama onda geçmiş , sizde ??

Bende de vardi baya belirgin 3 aydayim neredeyse hepsi indi cok cok az bi odemim daha var
gecmis olsun. sizin burun ucunuz sert ve sismiydi? burun ucum benim cok sert ve uzun duruyor. acaba o uzunluk gidermi ? 1 bucuk ay oldu ameliyat olali ve ucundaki sertlikte gitmedi ve uzun duruyor. sebebi nedir acaba? sizin de oylmiydi

gecmis olsun. sizin burun ucunuz sert ve sismiydi? burun ucum benim cok sert ve uzun duruyor. acaba o uzunluk gidermi ? 1 bucuk ay oldu ameliyat olali ve ucundaki sertlikte gitmedi ve uzun duruyor. sebebi nedir acaba? sizin de oylmiydi
Yok canım benimkisinde öyle bir uzunluk durumu yoktu. hatta sırt şişliği dışında yandan 1.ay ile (neredeyse)4.ayım arasında pek fark yok diyebilirim. Önden inceldi tabii baya. Ucum benimde hassas baya. Dokunmuyorum fazla, sertlik de var sanki. Belki de uçtaki şişim hala inmemiştir, senin de aynı şekilde olabilir. İnşallah dediğin problem düzelir, kafana takma zaman her şeyin ilacı gerçekten bu ameliyatta. ;)

Back
X