Burun ameliyati sonrasi burun ucunda olusan iltihap hakkinda lutfen yardim !!

Merhabalar.1 ay önce açık burun ameliyatı oldum.dikiş yerlerim şiş ve acaip bi görüntüde.dr silikon jel verdi, benzer konu diye görüşlerinizi almak istedim.
Aa çok garıp neden boyle olmuş anlam veremedım doktorunuz ne dedı bu goruntu hakkında ? Benım suan 11. Günüm ve yara dikiş izi hiç bişey kalmadı resmen

Offf cildim hassas sanırım.Mikrop kaptırmışsın dedi.bi antibiyotikli krem bi hücre yeniliyici krem verdi.geçer mi dedim umarım dedi.umarım mısonra fikir almak için plastik cerraha gittim.silikon jelle masaj önerdi.henüz 1 ay müdahale etmek için çok erken dedi.moral falan kalmadı.

Offf cildim hassas sanırım.Mikrop kaptırmışsın dedi.bi antibiyotikli krem bi hücre yeniliyici krem verdi.geçer mi dedim umarım dedi.umarım mısonra fikir almak için plastik cerraha gittim.silikon jelle masaj önerdi.henüz 1 ay müdahale etmek için çok erken dedi.moral falan kalmadı.
Benım aklıma direk atılan dikişin hatalı olma ihtimali geldı yanı dikişliyken attığınız gorselde de dikişle verdıgı şeklı almış hemen hemen başka bır doktora bunun olup olamayacagını sorun bence.. moral bozmayın lütfen dıkkatle bakılmadıgında ınsanların gorecegını sanmıyorum sız sureklı aynaya baktıgınız ıcın psikolojiniz bozulmasın

Dikişli fotoyu atan başka arkadaş.ben ondan görüp bi çözüm bulmuş mudur die fotomu attım ama dediğiniz doğru.Dikiş araları şişmiş dediğimde kabul etmedi.mikrop falan kapsa kremle inerdi.dr nolduğunu bile çözemedi.neyi ispat edebilirim.çözüm bulmazsa elbet şikayet edicem ama ne fayda.kantaron yağı öneriyor arkadaşlar.ciltde hassas korkuyorum.şaşırdım kaldım

Dikişli fotoyu atan başka arkadaş.ben ondan görüp bi çözüm bulmuş mudur die fotomu attım ama dediğiniz doğru.Dikiş araları şişmiş dediğimde kabul etmedi.mikrop falan kapsa kremle inerdi.dr nolduğunu bile çözemedi.neyi ispat edebilirim.çözüm bulmazsa elbet şikayet edicem ama ne fayda.kantaron yağı öneriyor arkadaşlar.ciltde hassas korkuyorum.şaşırdım kaldım
Yanı 1 ay olmuş yağ sürülür mü sürülmez mi bilmiyorum bence başka bir estetik cerrahtan ya da KBB doktoruna burnunuzu gosterın o objektif bir yorum yapacaktır kendı doktorunuz malesef hata var ise hatayı kabul etmeyecektır

Back
X