Burun Ameliyatı Sonrası Cilt Düzeyi

byfeyzaby

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
237
29
13
29
Arkadaslar merhaba burun ameliyatımın üzerinden 3.5 ay geçti. Gittikçe cildiğimin negatif yönde etkilendiğini söylebilirim. Bu zamana kadar gül suyu ( ara ara) ve sabundan başka bir şey ile yüzümü yıkamadım. Ama şuan kötü durumda, önerebileceğiniz krem/ tonik gibi benzeri kullanım ürünlerine açığım. Şimdiden teşekkür ederim, tekrardan hepimize geçmiş olsun

Arkadaslar merhaba burun ameliyatımın üzerinden 3.5 ay geçti. Gittikçe cildiğimin negatif yönde etkilendiğini söylebilirim. Bu zamana kadar gül suyu ( ara ara) ve sabundan başka bir şey ile yüzümü yıkamadım. Ama şuan kötü durumda, önerebileceğiniz krem/ tonik gibi benzeri kullanım ürünlerine açığım. Şimdiden teşekkür ederim, tekrardan hepimize geçmiş olsun
Canım benim burun ameliyatı sonrası sivilcelenme vb sorunlar yaşanması çok normal cildine biraz zaman ver kalıcı bir şey değil … en fazla bir kaç hafta daha hissedeceksin normal cilt rutinine devam et kafana takma geçiyor , sevgiler ❤️

Canım benim burun ameliyatı sonrası sivilcelenme vb sorunlar yaşanması çok normal cildine biraz zaman ver kalıcı bir şey değil … en fazla bir kaç hafta daha hissedeceksin normal cilt rutinine devam et kafana takma geçiyor , sevgiler ❤️
Teşekkür ederim de hani krem tarzı bir yardımcı ürün sormuştum.

Teşekkür ederim de hani krem tarzı bir yardımcı ürün sormuştum.
Aslında rutin hep aynı yıka tonikle nemlendir ve yağ ile besle , ben hepsi için revolution ürünleri öneriyorum, aslında farmasinin nemlendiricisi ve toniğide güzel muadil olarak, yağ için boom butter veya loreal günlük yüz bakımı kullanabilirsin…

Merhaba ben sırf bunun İçin ameliyat sonrası cildiye doktoruna gittim .
Çünkü KBB doktorum beni uyarmıştı ameliyat sonrası yağlanma sivilcelenme ,siyah nokta artabilir diye . 10 gün önce oldum ben de bu arada .
Bana önerdikleri bunlar , belki sizin de işinize yarar .

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Bakım Kremi Kusur Karşıtı Akneye Eğilim Gösteren Ciltler 40Ml​

La Roche-Posay Effaclar Jel Temizleme Jeli Yağlı/Akneye

2C77EA00-E988-49BC-9919-BD3731D0C300.webp
Benim de şöyler bir sorunum var.
10 gün önce burun ameliyatı oldum .
Alçım,tamponum çıktı .
Alçımın çıktığı yerde bir çukur görüntüsü var .Ameliyatı olan kişilerde böyle bir şey oluştu mu acaba nedir bu ?

Merhaba ben sırf bunun İçin ameliyat sonrası cildiye doktoruna gittim .
Çünkü KBB doktorum beni uyarmıştı ameliyat sonrası yağlanma sivilcelenme ,siyah nokta artabilir diye . 10 gün önce oldum ben de bu arada .
Bana önerdikleri bunlar , belki sizin de işinize yarar .

La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Bakım Kremi Kusur Karşıtı Akneye Eğilim Gösteren Ciltler 40Ml​

La Roche-Posay Effaclar Jel Temizleme Jeli Yağlı/Akneye
İkisi bir set mi ayrı ayrı.

Eki Görüntüle 2960304 Benim de şöyler bir sorunum var.
10 gün önce burun ameliyatı oldum .
Alçım,tamponum çıktı .
Alçımın çıktığı yerde bir çukur görüntüsü var .Ameliyatı olan kişilerde böyle bir şey oluştu mu acaba nedir bu ?
Merhaba geçmiş olsun benim de 11 gün oldu ama böyle bir şey yok , bazı ameliyatlarda doktorlar operasyonu tamamladıklarında bi yerlerden ip geçiriyorlar nedenini bilmiyorum aklıma o geldi sadece, dikiş noktosı mı acaba diye🤨

Ben kil maskesi yapıyorum kızlar burnun yüzeyindeki yağı emiyor bu da siyah nokta oluşumunu engeller diye ümit ediyorum. Cildim karma ve ilk ameliyatımda hatırlıyorum çok fazla siyah nokta oluşmuştu ve maalesef burun hassas olduğu için sıkamıyorsun da böyle bir durumda.şimdi revizyon oldum ve bu defa kil maskesi yapıyorum burnumun üstüne her gün🙈 şu an için gözeneklerim tertemiz🥰tavsiye ederim.

Ben kil maskesi yapıyorum kızlar burnun yüzeyindeki yağı emiyor bu da siyah nokta oluşumunu engeller diye ümit ediyorum. Cildim karma ve ilk ameliyatımda hatırlıyorum çok fazla siyah nokta oluşmuştu ve maalesef burun hassas olduğu için sıkamıyorsun da böyle bir durumda.şimdi revizyon oldum ve bu defa kil maskesi yapıyorum burnumun üstüne her gün🙈 şu an için gözeneklerim tertemiz🥰tavsiye ederim.
Nereden aldınız kil maskesini

Back
X