• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı Sonrası Davalar ve Zaman Aşımı (size bir sorum var)

Megamo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
3
0
1
26
Merhaba herkese, sizden bir konuda yardım isteyeceğim.

Sekiz yıl önce, 17 yaşımda burun ameliyatı oldum. Burnumda deviasyon ve kemer vardı. Kemerin de deviasyonun da düzeltilmesini istedim, doktor bunların her birini yapabileceğini söyledi. Size şu an için doktor ismi veya olayların nasıl geliştiğini paylaşmayacağım ancak başarılı bir ameliyat değildi bu kısmını bilseniz yeterli.

Yaşadığım olayda bir problem olduğuna eminim, bunun ete kemiğe bürünmüş bir hali olarak sekiz yıldır yaşıyorum. Hukuka bu konuyla ilgili ilk kez başvuruyorum. Arabuluculuğa gittik, hastane ve doktor zaman aşımını göstererek sorumluluk almadı. Çevremdeki HERKES ama herkes yani ailem, hastane, avukatlar, doktor ve potansiyel olarak yasalar zaman aşımının benim yaşadığım olayı silip atmaya yeteceğini bana söylüyorlar. 5 yılı aşar aşmaz beklediğim her yıl problemin kaynağı ben olmuşum belli ki... Burada saçma bir yan var.

Sizlere sorum şu: zaman aşımı sebebiyle davadan caydığınız veya davayı kaybettiğiniz oldu mu? Veya benim gibi dava bile açmaya ve hakkınızı savunmaya gidebileceğinizi bilmediğiniz bir süre olmuş muydu? Sizlerle görüşmek, konuşmak ve gerekirse bir 'community' kurmak istiyorum. Problemleriniz çeşit çeşit olabilir, yeter ki kaynağının doktor veya hastane olduğunu bildiğiniz, zarar gördüğünüz ve insanların sorumlu tutulmadığı bir durumu yaşıyorsanız lütfen iletişime geçelim.

Buradaki forumdan da gördüğüm kadarıyla çok fazla insan zarar görüyor ve zarar verenler sorumluluk almaktan kaçıyor ve yaptığı işin inceliklerini öğrenmek istemiyor. Bu konuda bir değişiklik yaratabileceğimize inanıyorum. Birbirine destek olan doktorlar kadar bu doktorlardan zarar gören insanlar var. Bir şeyler yapabiliriz kafa kafaya verelim :)

Yuzunde iz varsa ogrendikten sonraki 6 ay icerisinde yaralamayla ilgili dava acabiliyorsun
Nasıl bir izden bahsediyoruz? Bende kesilen bölgenin dikildiği yerde bir iz var ve tam iki uç birbirine düzgün bağlanmamış, onun dışında iz yok. Ama bunu belirmen çok iyi oldu çünkü izimi unutmuşum bile... Teşekkür ederim

Back