• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı sonrası dikişim açıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elmaninsapiarmutuncekirdegi

Ziyaretçi
kızlar martın 7sinde burun ameliyatı oldum.kıkırdak,et ve sinüzit bir arada oldu.estetik değil ama sonuçta aynı işlem.burnumun ucu çok hassas.sol tarafın etindeki dikiş bariz açılıyo.doktorumu aradım.normal dedi.6 ayda iyileşirmiş.açılan dikişin tabanı kapanmıştır.uç da zamanla kapanır.dedi.dikiş iltahap kaptı.söylediği krem de bi işe yaramadı.başka bi doktora gittim o başka krem ve haplar verdi.hala iyi değilim.hiç dikşi açılan oldu mu?

kızlar martın 7sinde burun ameliyatı oldum.kıkırdak,et ve sinüzit bir arada oldu.estetik değil ama sonuçta aynı işlem.burnumun ucu çok hassas.sol tarafın etindeki dikiş bariz açılıyo.doktorumu aradım.normal dedi.6 ayda iyileşirmiş.açılan dikişin tabanı kapanmıştır.uç da zamanla kapanır.dedi.dikiş iltahap kaptı.söylediği krem de bi işe yaramadı.başka bi doktora gittim o başka krem ve haplar verdi.hala iyi değilim.hiç dikşi açılan oldu mu?
nerde kime oldun canım ameliyatını

canım kızlar yüzünden giremedim kkya.konya tıp fakültesinde oldum.bende pıhtılaşma sorunu vardı kontrollü ortamda olması gerekiyodu sırf bu yüzden.doktorum burnunu baştan yaptık diyo.herşeye normal diyo bişey anlamadım.sadece iyi olmadığımı biliyorum

ayy gecmiş olsun yaa.... ya ihmal etme ğit dr .. aklına takılan herseyı sorr ...böle olurmu mikrop felan kaparsın ne olur ihmal etme

ayy gecmiş olsun yaa.... ya ihmal etme ğit dr .. aklına takılan herseyı sorr ...böle olurmu mikrop felan kaparsın ne olur ihmal etme

canım doktorum çok rahat ben de bunu anlayamıyorum.ne olsa bişey olmaz diyo.başka bi doktora daha gittim niye bana geldin seni ameliyat eden doktora gitseydin ya diyo.şaşırdım kaldım.kaç gündür.ağrı var.yarın tekrar kontrole gidicem.eminim bişey yok dicek yine.ben bu sağlık sektörünü anlayamıyorum.hele ki konyada:sm_confused:

kızlar dün 3 haftalık kontrolüme gittim..içindeki dikiş ipliğine vücudum alerjik tepki göstermiş ipi eritememiş vücudum.ucundaki dikişi aldı,içerdekiler çok derinde olduğu için çıkmıyo.ama sorun olmaz sadece biraz zaman alır erimeleri dedi.şimdi daha az acıyo.bu arada açılan dikiş kapandı.

çokkk geçmişşş olsunnnnn

benim burun ameliyatından sonra dikişim atmıştı, o ara nezle olmuştum hapşırmanın etkisinden mi bilemiyorum artık. doktor bir dikiş daha attı içine zaten görülebilir yerdeydi hemen. Öyle geçti, şu an iyisindir umarım.

:) o degilde doktorlar her seye ne desen düzelir kapanır küçülür diyorlar bilemiyorum hihihih Allh sonumuzu hayır etsin

Okurken içim acıdı bir baktım ki 2008 in başlığıymış, şimdilerde çoktannnn iyileşmiştir bile

Kim eskileri hortlatıyor bak bende hiç fark etmemistim:) hep tongaya düşüyorum he kaydirigubbakcemile3

BEn de burnum da eğrilik olduğu için deviasyon ameliyatı oldum yıllar önce( üstelik çok bilinçsizdim keşke kemeri de alması konusunda ısrarcı olsaydım) Ameliyat sonrası burnumu çarptımm:S:S Dikiş acısı nedir bilirim oufffff:S

off umarım birilerinin gözüne çarpar bu başlık da cevap verir. burnumun tepesinde kendiliğinden erimesi gereken dikişleri ben çok akıllı olduğum için çekiştirdim. Sonuçta geldi mi? Hayır ama acımadı değil. Şimdi de resmen korkudan yemeden içmeden kesildim. Hay elim kırılsaydı da dokunmasaydım yaa. Bu arada 15 günü geçtim.

Son düzenleme:
off umarım birilerinin gözüne çarpar bu başlık da cevap verir. burnumun tepesinde kendiliğinden erimesi gereken dikişleri ben çok akıllı olduğum için çekiştirdim. Sonuçta geldi mi? Hayır ama acımadı değil. Şimdi de resmen korkudan yemeden içmeden kesildim. Hay elim kırılsaydı da dokunmasaydım yaa. Bu arada 15 günü geçtim.

cnmmm aynı sorun bendede oldu ucu dışarıya çıkmış dikiş ipinin biraz cımbızla çektim gelmedi sonra makasla kestim aldım ve hatta garip bi şekilde rahatlık hissttim orda ama çekersen canın çok acıyor ama aklına takılmasın bişey olmaz antibiyotikli kremin varsa üzerine sürmeye devam et

Ayy nilbenn çok sağol, benim de aynen öyle yapasım geldi de tuttum kendimi. Antibiyotikli krem sürüyorum evet, giriş yerleri dokununca da tepesi acıyor çünkü, mikrop kapmış olabilir diye düşündüm.. Senin kaç gün oldu canım? Çok teşekkür ederim cevap için tekrardan

Ayy nilbenn çok sağol, benim de aynen öyle yapasım geldi de tuttum kendimi. Antibiyotikli krem sürüyorum evet, giriş yerleri dokununca da tepesi acıyor çünkü, mikrop kapmış olabilir diye düşündüm.. Senin kaç gün oldu canım? Çok teşekkür ederim cevap için tekrardan[/QUOT

canım benim 1. ayım ameliyat olmadan önce malesef böyle bir siteden haberim yoktu ameliyat olduktan sonra sıkıntılarda başlayınca hergün burdaki yazıları okudum kendimde olan problemlerin aynılarını görünce içim rahatladı suan iyiyim biraz şişliklerim var senin nasıl başka sorunların varmı nerde ameliyat oldun canım

selam, ben de 26.03.2013 tarihinde sinüzit+ kıkırdak+ konkaları küçültmek için ameliyat oldum. doktorum çok iyi (op.dr.kemal demir), çok memnun kaldım...yalnız hala sol taraftan ara sıra hafif kan geliyor..doktorum normal arada olabilir dedi....yarın tekrar kontrolüm var...

sağ tarafta da dikiş varmış meğer...ben de önce iltihap sandım ama dikkatli bakınca dikiş olduğunu anladım....bakalım yarın onu da soracağım alacak mı dikişi yoksa kendiliğinden mi geçecek bilmiyorum.

bu arada merak edenler için söylüyorum ameliyat sonrası tampon çok kolay çıktı....7-8 cm. uzunluğunda silikon tampon kullanıldı. 4 gün sonra çıkardı doktor ve çıkarırken de hiiiç acımadı gerçekten...sanki burnunun içini temizliyormuşçasına çıkıverdi. o yüzden ameliyat olacaklara tavsiyem mutlaka silikon tampon kullanan bir yere gidin.

canım benim hiç endişe yapma benim 15 inci günüm derim kalın ve yaglı oldugundan dikişlerim geç alındı alındıgında bir taraftaki açılır gibi oldu bembeyaz et görünüyodu kucuk bi kısımdan batikon falan sürdüm sonra hakiki bal şekerlenmiş olucak katı olucak sıvı bal olmıycak lütfen böyle bir bal bulmaya çalış , benim kullandığım hakiki baldı onun şifası var cunku antiseptik görevi görüyo bal yani hem iltihabı önlüyo hem dokuyuu besliyo onarıyo hemde iyileşrken iz bırakmamasını sağlıyo içinde hidrojen peroksit var balın o yüzden tentüğrdiyotla aynı etkiye sahıptır yakar bırazcık surunce balın hakiki olduğundan eminsen iiltihaplarını bir iki gecede tamamen bitiriri uc dort gune kadar açık yaralarını kapatır sonrada dikiş izinden eser bulamazsın , kendim denemediğim görmediğim bir şeyi asla ve asla birbaşka insana önermem zeytinyagı surmeyi düşündüm ama zeytinyağı baldaki gibi mikrop öldürücü iltihap giderici özelliği olmadıgı için açık yaraya surmek daha da kotu yapabılır diye dusundum iyiki öyle yapmışım balı gunde ne kadar istersen uygulayabılırsın ama lutfen hakıkısı olsun ve balı surdugun elının yada kulak cubuguyla sur ıstersen ıslak olmamasına dıkkat et cok ıslak olmasın katı olan balı al ve yaraya kapat ustunu kapatana sarmana gerek yok acık kalsın bunu balın o bolgde bıttıgını gordukce tekrarlarsın bal ordayken suyla yuzunu yıkamamaya calıs bır zraraı oldugundan degıl balın etkısını kaybetmemesı ıcın soyluyorum , benim dikiş açıklığım cok kuuck bır bolgeydı senınkı ne kadr buyuk bılemıyorum ve ıltıhaplı dıyosun o yuzden sana polen şuanda önermicem cunku onu cok steril uygulamalısın ve iltihaplı yer surunce ne sonuc alıcagını bılmıyorum ama baldan yuzde yuz eminim için rahat olsun geceleri de uyumadan sür krem gıbı oyle yat bunun hıcbır yan etkısı yok ıltıhabını da ıyı edicek sana garantısını verıyorum ama marketlerde satılan sıvı balları kullanma lutfen şekerlenmiş akmayan katı bir bal bulduğunda onu kullan bana lütfen geri dönüş yap tedavıne başlayınca haberlerini beklicem .

Back
X