Burun ameliyatı sonrası eğrilik?

Zazie

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
18
1
Herkese merhaba,

Geçen Çarşamba ameliyat oldum. Bugün bantlarım 2. defa değiştirilirken ilk defa burnumun açık halini gördüm ve de sol yandan gayet iyi dururken önden sağa doğru yamuk duruyor. Sol tarafım ameliyat olduktan hemen sonra bile çok kötü durumda değildi. Morarması ve şişmesi sağa göre daha az oldu. Sağ tarafımsa en başından beri hep mor ve şişti. Şu anda yanağımın hemen altında kızarıklık var ve burun kanadıma doğru şişlik var. Acaba burnum bu orantısız şişlikten dolayı mı önden sağa doğru yamuk duruyordur? Başına böyle bi şey gelen var mı? Kontrolümü yapan doktor burnumun durumunu çok normal karşıladı, şişlikten olduğunu söyledi, ama benim moralim çok bozuk. Pazartesi ameliyatımı yapan doktorla görüşeceğim, o zamana kadar endişeyle beklemek istemiyorum. Bu durumu yaşayan ve içimi rahatlatabilecek birileri varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Canım dr kim..ben 4 kere amelıyat oldum o egrılık hala var da sağa doğru..dr hatası benumkı benım salaklıgım aynı dr a güvenmem 4 kere yaptırmam düzeltecem dedı herseferınde aynı egrılikle masadan kalktım

bende de aynısı oldu 15. Günüm deyim sislikten diyo moralim çok bozuk napcami bilmiyorum o kadar çok belirgin ki burun deliklerim orantisiz

Canım benımde öyleydı dr duzElecek dedı ınecek dedı benım hala yamuk 3 kere revızyon oldum bırde.suan dolgu yaptırıyorum

Benmki de sağa doğru yamuktu. Bir hafta öncesine kadar. Şimdi yamukluk düzeldi ancak sol.kemerimde çukurluk var. Çukurluk tam karşısı sağ ise tam tersine kemik.

Benim 2 olucak hala sola doğru yamukluk var. Doktor hep geçicek diyor ama nefeste alamıyorum hala. Zaten burnumda Eğrilik ve nefes alma sorunu var diye oldum ama hiçbiri geçmedi gibi. Önden bakınca yamukluk Geçmiyor. Şişlikler inmesine rağmen eğrilikte bir hafifletme yok. Doktor ise hayır düz diyor. bıktım bende artık.

arkadaşlar mahkeme açın.beş yıl içinde dava açma hakkınız var cemal cingiye dava açtım aranızda ona ameliyat olanlar var mı

Herkese merhaba,

Geçen Çarşamba ameliyat oldum. Bugün bantlarım 2. defa değiştirilirken ilk defa burnumun açık halini gördüm ve de sol yandan gayet iyi dururken önden sağa doğru yamuk duruyor. Sol tarafım ameliyat olduktan hemen sonra bile çok kötü durumda değildi. Morarması ve şişmesi sağa göre daha az oldu. Sağ tarafımsa en başından beri hep mor ve şişti. Şu anda yanağımın hemen altında kızarıklık var ve burun kanadıma doğru şişlik var. Acaba burnum bu orantısız şişlikten dolayı mı önden sağa doğru yamuk duruyordur? Başına böyle bi şey gelen var mı? Kontrolümü yapan doktor burnumun durumunu çok normal karşıladı, şişlikten olduğunu söyledi, ama benim moralim çok bozuk. Pazartesi ameliyatımı yapan doktorla görüşeceğim, o zamana kadar endişeyle beklemek istemiyorum. Bu durumu yaşayan ve içimi rahatlatabilecek birileri varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Tatlım burnun ameliyat öncesi eğrimiydi ?

Benim 2 olucak hala sola doğru yamukluk var. Doktor hep geçicek diyor ama nefeste alamıyorum hala. Zaten burnumda Eğrilik ve nefes alma sorunu var diye oldum ama hiçbiri geçmedi gibi. Önden bakınca yamukluk Geçmiyor. Şişlikler inmesine rağmen eğrilikte bir hafifletme yok. Doktor ise hayır düz diyor. bıktım bende artık.
Canım bende eğrilik için oldum ve hala eğri 3.5 ay oldu neredeyse revizyonu 20. Günümden itibaren kafama koymuştum kendimi kandırmaya gerek görmedim doktor düzelecek dedi ama düzeldi mi hayır ? Sonradan kendiside kabul etti revizyon yapalım dedi ama ona olur muyum bir daha tabiki hayır. Eğrilik için olup hala eğri olması gerçekten sinir bozucu Allah yardımcımız olsun. İnşallah 1. Yılım dolar dolmaz ameliyat olcam tekrar

sl aranızda cemal cıngı ye ameliyat olanlar varsa özelden yazabılır mı mahkeme açtım.

X