burun ameliyati sonrasi.. erken donem problemleri

puffycikcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
546
32
118
İngiltere
herkese selam,

ameliyat olali iki hafta oldu. alcim 3 gun once cikti. ancak burun deliklerim biraz farkli. burnumun ucuda orantisiz sislik var.. bu gibi problemler yasayan sonra gecen var mi aranizda? moralim epeyce bozuldu..

Ameliyat olmadığım için yaşamadım ama normal bir durum olduğunu bilin yeter. Daha ne tuhaflıklarla karşılaşacaksınız kendinizi ona göre hazırlayın ve panik yapmayın :)

herkese selam,

ameliyat olali iki hafta oldu. alcim 3 gun once cikti. ancak burun deliklerim biraz farkli. burnumun ucuda orantisiz sislik var.. bu gibi problemler yasayan sonra gecen var mi aranizda? moralim epeyce bozuldu..
acık teknik mi kapalı mı
kapalı teknikte ugrasılan tarafta belirgin şişlik yada daha genis buyuk durabiliryor
acık teknikte de barız farklılıklar oluyor zamanla aradakı orantısızlık azalıyor ama zaten her delik esit olmuyor mınımal farklılıklar kalıyor bir tek

acık teknik mi kapalı mı
kapalı teknikte ugrasılan tarafta belirgin şişlik yada daha genis buyuk durabiliryor
acık teknikte de barız farklılıklar oluyor zamanla aradakı orantısızlık azalıyor ama zaten her delik esit olmuyor mınımal farklılıklar kalıyor bir tek
merhaba,
acik teknikle oldum evet bugun biraz daha azalmisti. belirgin olmasin yeterli zaten. insallah duzelir bir an once.. gungun degisiyor yalniz.. bugun cok daha farkli geldi gozume. ya da alistim bilemiykrim. 16. gun olsu

doktora karar vermek cok zor bir surec... birine guvenmek ve ne istediginizi bilmek ve istediginizi yapabilecek birisi olmasi cok onemli..
Evet, atılan ilk adım gibidir zordur ama atıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelişiyor. Inşallah ameliyat olmak isteyen hiç kimse pişman olmaz revizyon olmak çok kötü.

herkese selam,

canim ben 1 ekimde ameliyat oldum burundan. benim de su an iki delik orantisiz buyuklukte. eger ameliyattan once burnunda yapisinda egrilik varsa eger doktor ameliyat esnasinda onu orantilamak icin mecburen oyle yapiyor yani delikler biri kucuk biri buyuk oluyor cunki burnunun egriligini duzeltmek icin... onu sorun etme bence. benim de biri kucuk biri buyuk. dikkatli bakilmadiginda belli bile olmuyor.
benim aslinda burnumun ucu uzun gibi duruyor zaten su an uc kismi sert ama uzun olusuna sinir oluyorum, acaba odemden mi ? senin nasildi? ilk 1 aylikken burun ucun sert ve uzunmuydu seninde? sonrasinda noldu ?

Back
X