P Pearlgirl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 2.357 2.255 133 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #1 Kızlar geçen sene ocakta burun ameliyatı oldum.Şimdi gebelik istiyorum merak ettiğim ameliyat olmanın normal doğumla bi alakası var mı?? Etkiler mi?
Kızlar geçen sene ocakta burun ameliyatı oldum.Şimdi gebelik istiyorum merak ettiğim ameliyat olmanın normal doğumla bi alakası var mı?? Etkiler mi?
MissGamzeli TeMMuZdan SoNSuZa Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 10.762 1.987 448 38 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #2 Nasıl bir etkisi olabilir ki.. Ben de geçen sene ocakta olmuştum ve şu an hamileyim hiç de böyle bir düşünce gelmemişti aklıma
Nasıl bir etkisi olabilir ki.. Ben de geçen sene ocakta olmuştum ve şu an hamileyim hiç de böyle bir düşünce gelmemişti aklıma
P Pearlgirl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 2.357 2.255 133 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #3 MissGamzeli .!.: Nasıl bir etkisi olabilir ki.. Ben de geçen sene ocakta olmuştum ve şu an hamileyim hiç de böyle bir düşünce gelmemişti aklıma Genişletmek için tıkla... Ameliyatlardan sonra kanama olur diye riskli görüyorlarmış acaba bununla bi alakazı var mı aklıma takıldı.
MissGamzeli .!.: Nasıl bir etkisi olabilir ki.. Ben de geçen sene ocakta olmuştum ve şu an hamileyim hiç de böyle bir düşünce gelmemişti aklıma Genişletmek için tıkla... Ameliyatlardan sonra kanama olur diye riskli görüyorlarmış acaba bununla bi alakazı var mı aklıma takıldı.
MissGamzeli TeMMuZdan SoNSuZa Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 10.762 1.987 448 38 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #4 Henüz yeniyken olsa belki bi ihtimalderdim ama üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra bi etkisi olacağını düşünmüyorum swtyheart .!.: Ameliyatlardan sonra kanama olur diye riskli görüyorlarmış acaba bununla bi alakazı var mı aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla...
Henüz yeniyken olsa belki bi ihtimalderdim ama üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra bi etkisi olacağını düşünmüyorum swtyheart .!.: Ameliyatlardan sonra kanama olur diye riskli görüyorlarmış acaba bununla bi alakazı var mı aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla...
P Pearlgirl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 2.357 2.255 133 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Pearlgirl #5 MissGamzeli .!.: Henüz yeniyken olsa belki bi ihtimalderdim ama üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra bi etkisi olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Bence doktora yinede söyle bak bende gebelik olmadığı halde soracağım
MissGamzeli .!.: Henüz yeniyken olsa belki bi ihtimalderdim ama üzerinden bu kadar zaman geçtikten sonra bi etkisi olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Bence doktora yinede söyle bak bende gebelik olmadığı halde soracağım