Burun Ameliyati sonrasi göz şişliği yardimmm

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
Kizlar lutfen yardim edin ameliyatimim 3. Gunu gozlerim fena halde sis durumda ve kipkirmizi. Buz uygulayamiyorum oneriniz varmi sisliklerin inmesi icin

Slm kizlar bende dun amerliyat oldum tek gozum sisten ve morluktan kapandi. Arnica yi konyada hic bi ecz bulamadim.offf tek gozum niye sistiki bu kadar digerinde neredeyse bisey yok

Slm kizlar bende dun amerliyat oldum tek gozum sisten ve morluktan kapandi. Arnica yi konyada hic bi ecz bulamadim.offf tek gozum niye sistiki bu kadar digerinde neredeyse bisey yok
Canim benim bugun 1 hafta oluyor benimde kapanmisti tek gozum kremi suruyorum ama surmesen bile kendiliginden geciyor cok azaldi Benim

Konyada nerde bulabilirim ki bu kremi yoksa internetten mi siparis etsem bugun 3. Gunum hala kizimi gormedim. Korkacak etkilenecek diye . cok uzuluyorum kizlar lutfen yardim edin ustune ustuk bide gozumun beyazina da kan oturmus resmen heryeririm kipkirmizi. Allah tan tek gozumde digeriyle islerimi halledebiliyorum. Gecmesi icin krem vs onerileriniz varsa bekliyorum

Tavsiye ederim 90tl

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
Kullanımı içeriği de yazıyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Back
X