Burun ameliyatı sonrasi gülümseme...

Elf2015

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
34
14
13
34
Kizlar doğal gülümsemenize ne zaman kavuştunuz,gü -le -mi- yor-um ,gulsemde sanki botokslu gibi yanaklarim çıkıyor. Ve üst dudagimi kımıldatamıyorum, yardım yardım nolur, bi iç açıcı birşey söyleyin, ameliyat olalı 18 gün oldu.

Kizlar doğal gülümsemenize ne zaman kavuştunuz,gü -le -mi- yor-um ,gulsemde sanki botokslu gibi yanaklarim çıkıyor. Ve üst dudagimi kımıldatamıyorum, yardım yardım nolur, bi iç açıcı birşey söyleyin, ameliyat olalı 18 gün oldu.

Yaklaşık 2ay içinde. iyileşmen çabuk oluyosa 1ayda düzeliyo.gülünce yanaklarin şişik ifadesiz gelir.harfler düzgün çıkmayabilir özellikle burun derken.mimikler üst dudak gülümseme düzeliyor yumuşuyor geçiyor..

Ya kizlar bende 12 gun once ameliyat oldum. Burnumun kemeri tamam alinmis ama burun diregim cok sert ve kalin incelir mi ve onden bakildiginda hiçbir kivrimi görünmüyor sanki dumduz kalin bise koymuslar oraya inermi kivrimlari cikarmi ortaya

20141109_182930.webp
20141109_175205.webp
20141109_182930.webp 20141109_175205.webp

Yaklaşık 2ay içinde. iyileşmen çabuk oluyosa 1ayda düzeliyo.gülünce yanaklarin şişik ifadesiz gelir.harfler düzgün çıkmayabilir özellikle burun derken.mimikler üst dudak gülümseme düzeliyor yumuşuyor geçiyor..
Cok Teşekür ederim cevap verdiğin için canım evet hergeçen gün daha iyiye gidiyor ve ben alisiyorum ama işte gülme yi cok seviyorum, eşim cok espirili birisi ,bu halde olmak beni geriyor

[QUOTEeyza2013, post: 37701476, member: 632494"]Canım henüz çok yenisin,evet benim de önden bakıldığında kalın görünüyor, masajlara devam et.[/QUOTE]
Canim dokyor aslinda bana masajvermedi gerek yok dedi ama bn dunden beri masaj yapiyorum dunden bile daha farkli oldu burnum sanki daha iyi durumda. Ama nasil masaj yapayim bilemiyorum biliyorsaniz yazarmisiniz

[QUOTEeyza2013, post: 37701476, member: 632494"]Canım henüz çok yenisin,evet benim de önden bakıldığında kalın görünüyor, masajlara devam et.
Canim dokyor aslinda bana masajvermedi gerek yok dedi ama bn dunden beri masaj yapiyorum dunden bile daha farkli oldu burnum sanki daha iyi durumda. Ama nasil masaj yapayim bilemiyorum biliyorsaniz yazarmisiniz[/QUOTE]
Baş parmağın ve işaret parmaginla kaslarinin ortasindan burun ucuna dokunmadan sadece o arayı yukaridan aşağıya ovala

Canim dokyor aslinda bana masajvermedi gerek yok dedi ama bn dunden beri masaj yapiyorum dunden bile daha farkli oldu burnum sanki daha iyi durumda. Ama nasil masaj yapayim bilemiyorum biliyorsaniz yazarmisiniz
Baş parmağın ve işaret parmaginla kaslarinin ortasindan burun ucuna dokunmadan sadece o arayı yukaridan aşağıya ovala[/QUOTE]
Bide yanlarını yanaklarina doğru akan yerleri senin şiş bildiğin yerleri ayni şekilde bastırarak ov.

Cok Teşekür ederim cevap verdiğin için canım evet hergeçen gün daha iyiye gidiyor ve ben alisiyorum ama işte gülme yi cok seviyorum, eşim cok espirili birisi ,bu halde olmak beni geriyor

2ay içinde esprilerine eşlik eder genişçe gülüp kahkaha atarsınız.nasıl olsa güleceksiniz ama günlük kaş kaldırıp indirip gözleri açıp kısıp arada hafif mimikler yapın tavsiyem.yoksa aşırı donuk bi ifade oluyo yüzde.göz ve kaşları uyarıcı minik hareketler fazla zorlamadan

Off o gulememe bende de oldu ihi ihi yaparak guluyordum11. Gun biraz daha iyim cok sukur gulumsedigimde komik garip bi ifade oluyor yuzumde umarim biran once normale doneriz :)

2ay içinde esprilerine eşlik eder genişçe gülüp kahkaha atarsınız.nasıl olsa güleceksiniz ama günlük kaş kaldırıp indirip gözleri açıp kısıp arada hafif mimikler yapın tavsiyem.yoksa aşırı donuk bi ifade oluyo yüzde.göz ve kaşları uyarıcı minik hareketler fazla zorlamadan
Güzel tavsiyelerin için cok sağol canım, yapayim ,kaş kaldırınca biraz tuhaf oluyor ama,bu bir nevi fizik tedavi gibi..sabır bakalım

Back
X