BURUN AMELİYATI SONRASI GÜNDELİK HAYATA DÖNÜŞ KAÇ GÜN SÜRER????CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

Benim 3. Gününde tüm şuan iki kaş arası ve gözler sisiyor başka bir şey yaşamadim acı morarma yok ama milletin yorumlarda hep bahsettiği ağrılı sizili çok zor bı ameliyat değil ama zor bı süreç sizi bekliyor demelerini ameliyattan sonra anladım uyuması ayrı dert ağızdan nefes almak ayrı dert heryerin sisiyor ayrı dert ama bunları maksimum 15gun yaşayacağını bilmek insanı azimlendiriyor. En azından şu silikon tamponlar alınsa birazcık rahatlatır insanı ilk günler zor

Şimdi ağrı konusu doktorun tekniğine göre değişebilir.Benim hiç ağrım olmadı.Açık ameliyat ama öyle kemik falan kırılmıyor doktorumun kullandığı teknikte.Buz 24 saaten sonra gerek görülmedi uygulamadım.Ameliyata girmeden doktorunuzla fırsat bulup konuşun ne istediğinizi istemediğinizi söyleyin ben bunu yapamadım.Aşağıda konuşacağız zaten dedi indiğimde baygındım.Çekilmeyecek bir acı ağrı olmadı,morluk yok.Ama cidden kötü bir burnunuz yoksa zor bir süreç.Psikolojik olarak.Zaten güzelseniz ne yaptım ben kendime diyor insan.Bandaj bugün çıktığı için ben iyi hissetmiyorum.Izaylı gibiyim ve resmen çirkinleştim.Forumda ödem o inecek demişler hep.Bekleyeceğiz.Bir de sabah saatlerinde daha kötü galiba,gün içinde iniyor biraz.Bakalım.Şimdiden çok geçmiş olsun.
2 sefer bol bol konuşma fırsatı buldum ben. arkadasımda aynı doktora oldu onun hiç agrısı olmamış. bakalım benim nasıl olacak. burnum uzun ve eğrili güzel olur inşlh bilgisayarda gösterdi shop yaparak.

Benim 3. Gününde tüm şuan iki kaş arası ve gözler sisiyor başka bir şey yaşamadim acı morarma yok ama milletin yorumlarda hep bahsettiği ağrılı sizili çok zor bı ameliyat değil ama zor bı süreç sizi bekliyor demelerini ameliyattan sonra anladım uyuması ayrı dert ağızdan nefes almak ayrı dert heryerin sisiyor ayrı dert ama bunları maksimum 15gun yaşayacağını bilmek insanı azimlendiriyor. En azından şu silikon tamponlar alınsa birazcık rahatlatır insanı ilk günler zor
ben yıllardır agzımdan nefes aldıgım için o konuda zorlanmamda .. aşırı uykuyu seven biriyim , tamponlar içindeyken acımaz inşlh.

ben yıllardır agzımdan nefes aldıgım için o konuda zorlanmamda .. aşırı uykuyu seven biriyim , tamponlar içindeyken acımaz inşlh.

Ağrı olmuyor yok gözler sisiyor ameliyattan sonra tek sıkıntım bu olabilir göz ve sürekli gözüm yaşardığı için bu sefer burnuma koyduğum sargı bezlerinin yapışkan kısmı islaniyor ve yapışma oz lligini kaybediyor

Kızlar ben çarşamba günü ameliyat oldum. Cuma günü tamponlar çıktı. Alçım diğer hafta perşembe çıkacak. Şöyle bir sıkıntı var , ben gülmemeye çalışıyorum fakat dün kahkaha attım gibi birşey oldu ve panik oldum burnuma birşey olur mu şekilde bozulma meydana gelir mi diye.. Herhangi birşey olur mu? Buzu hiç eksik etmiyorum. 1 saat ara ile 20şer dk buz yapıyorum sürekli. Bende çok fazla morarma oldu ve yüzüm öyle şişti ki iki kat oldu resmen.. ama gülünce korku oldu içimde. Ucu biraz acımaya başladı.. herhangi bir sorunuz varsa da ameliyat ile ilgili yanıtlayabilirim.

ASLINDA ŞU KATI YİYEMEME SIVI BESLENME İŞİ ÇOK İYİ DE YENİ BURUN ŞEREFİNE BİR DE KİLO VERİLMİŞ OLUNUR HEM :halay::halay:EŞİM YEMEK ÖLSE YAPAMAZ .:mad::mad: YANIMDA BİLE DURAMAZ :110:
Ben de öyle düşünüyordum da yok, pudingler, meyveli sütler havada uçuştu Burundan nefes alamayınca ağızdan almak zorunda kalıyorsun, genzim boğazım kupkuru kaldı. Su içince daha da kurudu. Çözümü meyveli sütte buldum. Onu içince kuruma daha az oldu. Bir de dişlerini fırçalayınca biraz rahatlıyorsun ferah oluyor.

teşekkür ederimmmm:KK5: Bu bilgiler çok işe yarayacak:KK200: Son 6 günüm 1 aydır her gece neredeyse ameliyat oluyorum hayırlısıyla sıkıntısız sorunsuz bitse inşş rahat bir nefes alacağım:dua::dua::dua::dua::dua:

Ben düşünüyordum. 2 yıl araştırdım. Sonra kırılmış ve yamuk kaynamış olduğunu öğrendim. Muayeneye gittim. Pazartesi günü, çarşamba ameliyat oldum direkt Doktor 'sen nasıl nefes alıyordun' dedi :) bir de doktor tamponu çıkardıktan sonra otrivin kullanabilirsin dedi. Ama o da zaten 3-5 gün kullanılabiliyor

Dünden beri giremedim foruma ama herkesin sıkıntısı korkusu aynıymış.İYİ ki burası varda içimizden geçen soruları paylaşabilip cevaplarını bulabiliyoruz

Sıkıntı çekmem inş. burnumda sağlık sıkıntım olmadığından eğer sonuç olarak bir sıkıntı çekersem BİZ SANA DEMİŞTİK laflarından ödüm kopuyor.
Ayrıca bana tampon koyulmayacağını söylediler .Tamponsuz nasıl olur anlamış değilim pek ama:110::110:

Kızlar ben çarşamba günü ameliyat oldum. Cuma günü tamponlar çıktı. Alçım diğer hafta perşembe çıkacak. Şöyle bir sıkıntı var , ben gülmemeye çalışıyorum fakat dün kahkaha attım gibi birşey oldu ve panik oldum burnuma birşey olur mu şekilde bozulma meydana gelir mi diye.. Herhangi birşey olur mu? Buzu hiç eksik etmiyorum. 1 saat ara ile 20şer dk buz yapıyorum sürekli. Bende çok fazla morarma oldu ve yüzüm öyle şişti ki iki kat oldu resmen.. ama gülünce korku oldu içimde. Ucu biraz acımaya başladı.. herhangi bir sorunuz varsa da ameliyat ile ilgili yanıtlayabilirim.
şekil bozukluğu falan olmaz canım öyle gülmeyle falan korkma en fazla olacağı dikiş yerin zorlanır

Sıkıntı çekmem inş. burnumda sağlık sıkıntım olmadığından eğer sonuç olarak bir sıkıntı çekersem BİZ SANA DEMİŞTİK laflarından ödüm kopuyor.
Ayrıca bana tampon koyulmayacağını söylediler .Tamponsuz nasıl olur anlamış değilim pek ama:110::110:
deviasyon yoksa tamponsuz yapılabiliyor şansınıza olmuş :)

deviasyon yok evet :) burnum önden oldukça düzgün aslında ama minik bir kemer ve burun ucu düşüklüğü var sadece ..
O zman rahat geçer diye düşüneyim :))):halay::dua::dua::dua::dua:

Ameliyattan kaç gün sonra yüzümüzü veya en kötü ihtimale saçımızı yıkyabiliriz? 4 gün olacak benım saçlar iyice yaglandı rahatsız oluyorum

Ameliyattan kaç gün sonra yüzümüzü veya en kötü ihtimale saçımızı yıkyabiliriz? 4 gün olacak benım saçlar iyice yaglandı rahatsız oluyorum
yıkayabilirsin ama kuaför usulü saçlarını arkaya atıp yüzüne su değdirmeden

Back
X