Burun ameliyatı sonrası ifade ve burnun kalkıklığı

Beren3419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
20
5
86
Kızlar merhaba. 28 haziran da burun ameliyatı oldum. Burnumda hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı. Şuan tam bir ay olmuş. Ameliyattan sonra iki göz aram sanki uzaklaştı bi farklı duruyor. Ödemden sanırım. Tam olarak ne zaman geçer. Bir de önden bakınca burun deliklerim görünüyor bu durumdan biraz rahatsızım. Bu kadar kalkık da istememiştim aslında. 1 aydan sonra burun ucu ne kadar düşüyor

Önceden burun kemerinin olduğu yerde de yine yandan resim çekince hafif bi çıkıntı gibi var. Bence kötü durmuyor ama acaba zamanla artar mı ki o çıkıntı

3-6 ay arası böyle bariz odemler iniyor ama tamamen geçmesi ve burnun son halini alması için 1,5 yıl beklemelisin. Teknik bir hata varsa burun yapısında odemler inince de geçmiyor o durumlarda geçecek diye beklememek lazım tabii.

3-6 ay arası böyle bariz odemler iniyor ama tamamen geçmesi ve burnun son halini alması için 1,5 yıl beklemelisin. Teknik bir hata varsa burun yapısında odemler inince de geçmiyor o durumlarda geçecek diye beklememek lazım tabii.

İnce deriliyim inşallah erkenden iner ödemler. Üst damağım da uyuşuk hala üst dudakta şiş. Gülünce dişlerim tam görünmüyor geçiyor bu durum da değil mi

Kızlar merhaba. 28 haziran da burun ameliyatı oldum. Burnumda hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı. Şuan tam bir ay olmuş. Ameliyattan sonra iki göz aram sanki uzaklaştı bi farklı duruyor. Ödemden sanırım. Tam olarak ne zaman geçer. Bir de önden bakınca burun deliklerim görünüyor bu durumdan biraz rahatsızım. Bu kadar kalkık da istememiştim aslında. 1 aydan sonra burun ucu ne kadar düşüyor
Merhaba geçti mi sizin kallıklık benim arşa çıkmış inmeyecek diye çok korkuyorum

Merhabalar şuan ne durumdasınız çok merak ettim gözleriniz filan aynı mı

Merhabalar son durumunuz nası? Benim de 1. Ayım da sizin 1. Ayla 2. Ay aradında çok fark oldu mu

merhabalar burun ameliyatjndan sonra sizlerde de esnediginjzde burun kantlairnjz bir tuhaf duuryor mu.Normalde anormal degiller ama esneyince kanatlar ordek gibi oluyo sanki daha 1 ay oldu ameliyat ondan mi burun ucu sert o oynamiyor kantlar yumasak

Eklentiler

• 20220828_191525.webp
    20220828_191525.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 374
  • 20220828_191521.webp
    20220828_191521.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 266
Back
X