- 5 Aralık 2020
- 26
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi Blueandwhites
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de konka şişmesi ve kemiğim içten sağa yatıktı o yüzden oldum yaptırmışken estetik de olayım dedim ama aynı benim de sizin gibi 24. Günümdeyim ben de normal diyorlar şu an için bak özelden fotoğrafımı atayım aynı durumdayız benim burnum sola doğru kaydı psikolojim bozuldu artık ;(Merhabalar burun ameliyatı olalı bir ay olacak bu cuma. Kulak burun boğaz doktoruna oldum estetik amaçlı değildi aslında nefes alamama ve çocukken düştüğüm için kemik kırıkları batma yapmış acil oldum . Ameliyat sonrası gayet güzeldi ama bu üç dört gündür burun uçlarım sağ taraf başka burun gibi sol taraf başka burun gibi. Burun kanatlarim düzgündü normalde ama şimdi neden bu kadar tuhaf duruyor![]()
GönderdimmYa inanın ben de aynı durumdayım özelden mesajınızı bekliyorum oradan konuşmaya devam ederiz
Bende de konka şişmesi ve kemiğim içten sağa yatıktı o yüzden oldum yaptırmışken estetik de olayım dedim ama aynı benim de sizin gibi 24. Günümdeyim ben de normal diyorlar şu an için bak özelden fotoğrafımı atayım aynı durumdayız benim burnum sola doğru kaydı psikolojim bozuldu artık ;(
Olur atarımmSlm malesef bendede ayni durum var cok kötü hissediyorum acaba banada özelden bi resim atarmisiniz….sürekli masaj yapiyorum ama gecici gibi durmuyorr((
Arkadaşlar bu durumu ben yaşadım ameliyattan çıktıktan sonra böyle bi sorun yoktu ama 1 hafta sonra oldu ve anca 3 ay sonra geçmeye başladı korkmanıza gerek yok
Olur atarımmSlm malesef bendede ayni durum var cok kötü hissediyorum acaba banada özelden bi resim atarmisiniz….sürekli masaj yapiyorum ama gecici gibi durmuyorr((
Ay moral için çok teşekkürlerr. Burun ucu ne kadar düşüyor pekiArkadaşlar bu durumu ben yaşadım ameliyattan çıktıktan sonra böyle bi sorun yoktu ama 1 hafta sonra oldu ve anca 3 ay sonra geçmeye başladı korkmanıza gerek yok.
Ay insallah yorumunuz icin coki tsk ederim...malesef ayni sorun suan bendede var 1 hafta sonra oldu ve suan tam 2 ay oldu haala symetrik devam edior...sürekli masaj yapiyorum haatda resim yükledim bi bakarsaniz sevinirim...acaba sizdede öylemiydi???Arkadaşlar bu durumu ben yaşadım ameliyattan çıktıktan sonra böyle bi sorun yoktu ama 1 hafta sonra oldu ve anca 3 ay sonra geçmeye başladı korkmanıza gerek yok.
bir miktar düştü bende, çok kalkık burun sevmediğim için rahatsız olmadımAy moral için çok teşekkürlerr. Burun ucu ne kadar düşüyor peki
resim nerede acaba?Ay insallah yorumunuz icin coki tsk ederim...malesef ayni sorun suan bendede var 1 hafta sonra oldu ve suan tam 2 ay oldu haala symetrik devam edior...sürekli masaj yapiyorum haatda resim yükledim bi bakarsaniz sevinirim...acaba sizdede öylemiydi???
konu acmisdim oraya atdim umarim görüsünüz….isterseniz özelden yollarimresim nerede acaba?