Burun Ameliyatı sonrasi kanama

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Dun ameliyat oldum aksamdan beri sizinti seklindr olan kanama artti ve mukuslu akti . Doktor normal diyor ama bana normal gelmiyor varmi basjna gelen

Normal daha dün ameliyat olmuşsun. Musluk gibi akmıyorsa sıkıntı yok. 2 3 gün kanama olabiliyor.

Dun itibariyle tamamen durdu cok cok daha iyiyim. Ama kanamanin oldugu burun deligim daha genis duruyor sanki ona kafam takildi.simdide
O zamanla düzeliyor benim öyle oldu en azından. Durmasına sevindim benim durmadığı için 3. gün tekrar ameliyat olmuştum ve baya zorlu geçti. En az bir ay dikkat edin sümkürmemeye, darbe almamaya yada zorlayıcı iş yapmamaya. Uzun süre ve aşırı sıcak duş yok demişti doktor bana. Deniz suyu sprey ve nemlendirici yağ formunda spreyi düzenli kullanın.

O zamanla düzeliyor benim öyle oldu en azından. Durmasına sevindim benim durmadığı için 3. gün tekrar ameliyat olmuştum ve baya zorlu geçti. En az bir ay dikkat edin sümkürmemeye, darbe almamaya yada zorlayıcı iş yapmamaya. Uzun süre ve aşırı sıcak duş yok demişti doktor bana. Deniz suyu sprey ve nemlendirici yağ formunda spreyi düzenli kullanın.
Cok sagolun soylediklerinizi uyguluyacagim:)... sizce surekli kani temizlemis olmam deligi genisletmis olabilirmi .bu sekilde duruyor foto attim

Eklentiler

• 20230310_183909.webp
    20230310_183909.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 410
Cok sagolun soylediklerinizi uyguluyacagim:)... sizce surekli kani temizlemis olmam deligi genisletmis olabilirmi .bu sekilde duruyor foto attim
O şekilde genişlemesi çok zor bi ihtimal bence ama sanırım tamponlar var hala o yüzden şu anki şekli yanıltıcı olur.

Back
X