Selam 3 sene önce kapalı ameliyat oldum ama burnum çabuk düştü.1 sene sonunda tekrar revizyon yapıldı. Bu kez açık ameliyat oldu fakat sonrasında sıkıntılar başladı yine . Kolumella kısmında kesi izi geçmedi kesi izinin altında hafif bir şişlik var kıkırdak gibi dışardan bakınca cok belli yani dümdüz değil.2 sene oldu hala izde şişlik te geçmedi.gecmezde sanırım .6 7 ay önce doktoruma gidip durumu söyledim . 2. Kez ameliyat oldun ve dokuların zor iyileşme gösteriyor tepki verebiliyor çok dikkat çekeb rahatsız edici bi durum yok diyor . İstiyosan 3. Kez ameliyat ederim ama bu kez bambaşka sıkıntılarda çıkabilir değmez bence kolumellayı diksem domuz burun gibi görünebilir vs bişeyler dedi yine sen bilirsin diyince bende bu durumu kabullendim daha beter sıkıntı yaşamak istemediğimden. Hani tekrar burun ucu dusmesi kemer belirmesi gibi sıkıntılarda meydana gelebilirmiş . Benim gibi başına gelen varmı acaba? Yada bu durum nasıl düzeltilir başka doktora gitsem vs. Riske degermi bilemedim . Yandan ve önden foto atıyorum