kızlar 7.günümdeyim bugün ve kanamam genzime sızıntı şeklinde devam ediyo kanlı akıntı var boğazıma balgam gibi bişey sızıyo.böyle bişey yaşadınız mı kanamanız ne zamn tamamen durdu?
Normal değil diyo 10 gün süren kanamaya ama sabah uyandığımda boğazıma baktığımda kanlı balgamla kaplanmış görüyorum midem mahvoldu kanlı balgam yutmaktan böyle bişey yaşayan olmadı mı
Normal canım,ben 9 ay önce ameliyatımı oldum burnum aşırı kanadı ve kurumuştu doktorum aynı durumu yaşamamam için ameliyattan bir gün sonra temizledi ve kanamamın olabiliceğini söyledi banada. Daha çok yeni korkma her gün azalacaktır kanaman :) geçmiş olsun
Normal canım,ben 9 ay önce ameliyatımı oldum burnum aşırı kanadı ve kurumuştu doktorum aynı durumu yaşamamam için ameliyattan bir gün sonra temizledi ve kanamamın olabiliceğini söyledi banada. Daha çok yeni korkma her gün azalacaktır kanaman :) geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar. Bugün ameliyatımın 5.günündeyim. Ve hala kendini ağır gripmişim gibi hissediyorum. Heryerim ağrıyor.aynı şikayetleri olan varmı?? Burnumda tıkalı tabiki Kanayıp kuruduğu için
merwee bende Emre ilhana ameliyat olanlarla ilgili yorumları okuyorum takip ediyorum ve kendisinden randevu aldım.. şuan nasılsınız acaba ? bi sıkıntınız var mı ? fotoğrafta iki tane görünüyor profilinizde ama ben göremedim