Burun ameliyatı sonrası kemer / tümsek

Cherrypieee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
39
1
1
28
Arkadaşlar herkese merhaba. 4 ay önce ameliyat oldum. 3. Aya kadar kemer kısmında bir sorun yoktu gayet düzdü. Fakat 3. Aya girdiğimde tümsek olduğunu gördüm. Bastırınca iniyor gibi de pek anlayamadım doktoruma yazdım. Masaj yapmamı söyledi o bölgeye. 1 ay geçti ama tam olarak düzelmedi. Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? 3 ay sonra böyle bir tümsek oluşması normal mi? Herhangi bir darbe vs almadım. 15-20 gün sonra kontrolüm var ama tecrübeli arkadaşların da yorumlarını almak istedim

Aynısı bendede oldu fakat ben masaj yaptığımda daha da şişti. cevapları bende bekliyorum.umarım geçicidir.

Aynısı bendede oldu fakat ben masaj yaptığımda daha da şişti. cevapları bende bekliyorum.umarım geçicidir.
Sizin de mi birkaç ay sonra oluştu? Doktorunuza sordunuz mu veya kontrole gittiniz mi ne dedi? Valla hiç anlamadım düzdü şimdi tümsek gibi bişey geliyo elime bazen şişiyo bazen küçülüyo benim korkum 3. Aydan sonra olması

2.aydan sonra çıktı şuan 3,5 ay oldu ve gideceğini sanmıyorum çünkü hiç küçülme falan olmuyor.masaj etki etmiyor hatta dahada şişiyor masaj yapınca.umarım bi mucize olurda geçer.doktora henüz gitmedim ama gitmayi düşünüyorum.

2.aydan sonra çıktı şuan 3,5 ay oldu ve gideceğini sanmıyorum çünkü hiç küçülme falan olmuyor.masaj etki etmiyor hatta dahada şişiyor masaj yapınca.umarım bi mucize olurda geçer.doktora henüz gitmedim ama gitmayi düşünüyorum.
Bence doktorunuzla konuşmalısınız, görüşmeye gitmelisiniz. Böyle durumlarda doktorunuz 6. Ayı geçtikten sonra 15-30 dklik bi işlemle törpü yapabiliyor diye biliyorum

Bence doktorunuzla konuşmalısınız, görüşmeye gitmelisiniz. Böyle durumlarda doktorunuz 6. Ayı geçtikten sonra 15-30 dklik bi işlemle törpü yapabiliyor diye biliyorum
Haftaya kontrole gidicem umatım geçicidir diyorum ama sanırım dediğiniz gibi bi işlem daha isteyecek.umarım gerek kalmaz diyorum ama...

Merhaba! Bir şey sormak istiyorum doktorum Mart ayında hanı a çağırdı üç ay olmuştu bugün ameliyat olalı. Burnuma iğne yapacakmış şişlik için ve korkuyorum böyle iğne olan varmı sonradan

Back
X